Η ώρα της πρόκρισης: Δείτε live την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Μουντιάλ - iefimerida.gr

Η ώρα της πρόκρισης: Δείτε live την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη στιγμή για τους παίκτες και το επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας έφτασε. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η αναμέτρηση της ομάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού για το δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.Πρώτος στόχος των διεθνών είναι ένα γκολ που θα μας φέρει το προβάδισμα και στη συνέχεια βλέπουμε. Οπως τόνισε και ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος «Ας το βάλει ακόμη και ο Καρνέζης και ας προκριθούμε».

Ωστόσο, η προσπάθεια των διεθνών δεν θα είναι τόσο εύκολη από τη στιγμή που απέναντί της θα βρεθεί η πολύ δυνατή Ακτή Ελεφαντοστού ενισχυμένη και με το μεγάλο της όπλο, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Προϋπόθεση για την Εθνική είναι η Κολομβία να κάνει τη... δουλειά της στον άλλο αγώνα και να κερδίσει την Ιαπωνία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Μποκά, Κόλο Τουρέ, Καλού, Τιοτέ, Ζερβίνιο, Ντρογκμπά, Οριέ, Γιάγια Τουρέ, Ντιέ, Μπαμπά

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς

Δείτε live την προσπάθεια της Εθνικής στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ