«Δαγκωτό» Ουρουγουάη -Νίκησε την Ιταλία και πήρε την πρόκριση (1-0) - iefimerida.gr

«Δαγκωτό» Ουρουγουάη -Νίκησε την Ιταλία και πήρε την πρόκριση (1-0)

«Δαγκωτό» Ουρουγουάη -Νίκησε την Ιταλία και πήρε την πρόκριση (1-0)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγιναν... απίθανα πράγματα για να φτάσει η Ουρουγουάη στη μεγάλη, κατά τα άλλα, νίκη - πρόκρισή της επί της Ιταλίας με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκοντίν στο 81'.


Είδαμε διαιτητικά λάθη, είδαμε πάθος κι ένα δυνατό ματς, είδαμε όμως και αντιαθλητικά χτυπήματα (τον Σοάρες να δαγκώνει τον Κιελίνι και να μην αποβάλλεται), είδαμε αποβολή για τους Ιταλούς αρκετά... τραβηγμένη. Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους για να συνεχίσει η Ουρουγουάη στην επόμενη φάση του Μουντιάλ και η Ιταλία να γυρίσει νωρίς κι αυτή σπίτι της...

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ στο coppa.gr


Στο 0-0 έμειναν Κόστα Ρίκα και Αγγλία στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση τα «τρία λιοντάρια», ενώ οι εντυπωσιακοί Κοσταρικανοί τερμάτισαν στην κορυφή του γκρουπ, αήττητοι με επτά πόντους και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο για τα νοκ-άουτ, ο οποίος θα προκύψει από τον όμιλο της Εθνικής μας.

Δοκάρι με τον Μπόργκες στο 23ο λεπτό είχε η ομάδα του Χόρχε Πίντο, ενώ αυτή του Ρόι Χότζον έφτασε μια... ανάσα από το γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Στάριτζ (65').

Διαβάστε την ανάλυση του ματς στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ