Candybag: Οι 100% made in Greece τσάντες που κάνουν θραύση -Τα παλ χρώματα και τα εκπληκτικά υλικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Candybag: Οι 100% made in Greece τσάντες που κάνουν θραύση -Τα παλ χρώματα και τα εκπληκτικά υλικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού ασχολήθηκε με το styling και το εμπόριο ρούχων, η Γεωργία Καυγά αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη της αγάπη, να σχεδιάσει τσάντες. Τα σχέδια της Candybag είναι μινιμαλιστικά και δομημένα ενώ παράλληλα επιτρέπουν τον πειραματισμό με τα υλικά. Πρόκειται για προϊόντα 100% ελληνικά, που κατασκευάζονται από εγχώρια δέρματα τα οποία επεξεργάζονται τεχνίτες στην Ελλάδα. Η μονοχρωματική παλέτα των προϊόντων σε συνδυασμό με την απρόσμενη χρήση των υφασμάτων, δημιουργούν μία δυναμική αισθητική πρόταση ανταποκρινόμενη στις χρήσεις του αστικού τρόπου ζωής.

Mε έμπνευση, όπως εξομολογείται η ίδια μιλώντας στο Popaganda.gr, από την καθημερινότητά της, τα μέρη που χαλαρώνει και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται η Γεωργιά Καυγά δημιουργεί τσάντες που εντυπωσιάζουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της σχεδιάστριας και δείτε φωτογραφίες από τις τσάντες της στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ