Το θρυλικό κομμωτήριο του Ντάνιελ στα Εξάρχεια -Ο κομμωτής στον οποίο... υποκλίθηκε και ο Vidal Sassoon [εικόνες] - iefimerida.gr

Το θρυλικό κομμωτήριο του Ντάνιελ στα Εξάρχεια -Ο κομμωτής στον οποίο... υποκλίθηκε και ο Vidal Sassoon [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι έχουν θελήσει να κάνουν ράστα, σίγουρα, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, έχουν ακούσει το όνομά του. Καθόλου τυχαίο, αφού ο Ντάνιελ είναι ο κομμωτής που έφερε πρώτος από όλους την αφρικανική κουλτούρα στην Αθήνα.

Μετά τις σπουδές του στο Λονδίνο ο Ντάνιελ, άρχισε τα ταξίδια στην Αφρική. Σε ένα από αυτά γνώριζει την Riziki, ιδιοκτήτρια της σχολής κομμωτικής Rizfar, στην οποία και εντάσσεται ως εκπαιδευτής των δασκάλων. «Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τις βασικές τεχνικές του Vidal Sassoon στα δικά τους μαλλιά και χρόνια αργότερα ο ίδιος ο Vidal ζήτησε να με γνωρίσει. Στο Λονδίνο δούλεψα στο Vidal Sassoon αλλά δεν είχα τότε την ευκαιρία να τον γνωρίσω», λέει ο ίδιος μιλώντας στο Popaganda.gr.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ντάνιελ και δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο κομμωτήριό του στα Εξάρχεια, στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξάρχεια κομμωτής κομμωτήριο Vidal Sassoon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ