Μισέλ Oμπάμα: Δεν θα γίνω Χίλαρι - Εγώ, δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική - iefimerida.gr

Μισέλ Oμπάμα: Δεν θα γίνω Χίλαρι - Εγώ, δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική μετά την αποχώρηση της οικογένειας Ομπάμα από το Λευκό Οίκο, όπως είπε η ίδια τη Δευτέρα, διαψεύδοντας τις φήμες ότι πιθανώς μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια της Χίλαρι Κλίντον.

Η πρώην Πρώτη Κυρία έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη για πρώτη φορά το 2000 στη Γερουσία, αφότου ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον τερμάτισε τη δεύτερη προεδρική του θητεία. Μετέπειτα έφτασε στη θέση της υπουργού Εξωτερικών υπό τον πρόεδρο Ομπάμα, και αφού έχει χάσει από αυτόν στην προκριματική εκλογική διαδικασία για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2008.

Ωστόσο, όταν Μισέλ Ομπάμα σε μια εκδήλωση για την προώθηση φιλικών πολιτικών προς την οικογένεια και την εργασία, ρωτήθηκε αν η επόμενη κίνησή της θα είναι η κάθοδός της στην ενεργό πολιτική είπε: «Όχι δεν θα είναι η πολιτική. Σίγουρα δεν θα είναι. Θα είναι η αποστολή εστιασμένη στις υπηρεσίες». Η δήλωση της Πρώτης Κυρίας στη δημοσιογράφο του ABC, Ρόμπιν Ρόμπερτς, είχε στόχο να τερματίσει τη φημολογία ότι η κα Ομπάμα εξετάζει το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής υποψηφιότητάς της για την αμερικανική Γερουσία όταν ολοκληρωθεί η θητεία του προέδρου Ομπάμα στο Λευκό Οίκο στις αρχές του 2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ