Πάρτι πρόκρισης για Βραζιλία και Μεξικό με εμφατικές νίκες έναντι Καμερούν και Κροατίας - iefimerida.gr

Πάρτι πρόκρισης για Βραζιλία και Μεξικό με εμφατικές νίκες έναντι Καμερούν και Κροατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, η Βραζιλία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Καμερούν (4-1) στην τρίτη και τελευταία αναμέτρησή της για τον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική Χιλή του Βιδάλ στη φάση των «16»!

Ο επιθετικός της «σελεσάο» σκόραρε δύο φορές (17',35') στο πρώτο ημίχρονο -ξεπερνώντας τον Ριβάλντο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών-, ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει το σύνολο του Φόλκερ Φίνκε με τον Ματίπ. Με την αρχή του δεύτερου μέρους ο Φρεντ άνοιξε λογαριασμό στο φετινό Μουντιάλ και έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερναντίνιο που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Παουλίνιο.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Μουντιάλ και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Βίβα Μέξικο

Μπορεί και η ισοπαλία να του... έκανε, αλλά το Μεξικό δεν συμβιβάστηκε!

Η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα έστησε πάρτι πρόκρισης απέναντι στην Κροατία και με το 3-1 στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου, πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάρκεζ (72'), Γκουαρδάδο (75') και Ερνάντες (82') πέτυχαν τα γκολ των νικητών, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον όμιλο με 7 βαθμούς, αλλά υστερώντας στην ισοβαθμία της Βραζιλίας, περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση και πλέον ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη με την Ολλανδία στην επόμενη φάση.

Κατώτεροι των περιστάσεων οι Κροάτες, που μείωσαν με την Πέρισιτς στο 87' και έμειναν στο φινάλε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρέμπιτς.

Διαβάστε την ανάλυση του παιχνιδιού στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ