Δωδεκάχρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να γλιτώσει την επίσκεψη στον οδοντίατρο - iefimerida.gr

Δωδεκάχρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να γλιτώσει την επίσκεψη στον οδοντίατρο

Δωδεκάχρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να γλιτώσει την επίσκεψη στον οδοντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα παιδί δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική της επίσκεψης στον οδοντίατρο. Αυτός ο φόβος όμως- που βασανίζει βέβαια και πολλούς ενήλικες- έδωσε ιδιαίτερη έμπνευση σε έναν 12χρονο, ο οποίος σκαρφίστηκε ολόκληρη ιστορία απαγωγής προκειμένου να τη γλιτώσει.

Επί ένα μήνα οι αρχές έψαχναν τον απαγωγέα που τους είχε περιγράψει ένα 12χρονο αγόρι στη Γαλλία, αλλά τελικά κατάλαβαν ότι ο μικρός δεν τους έλεγε όλη την αλήθεια. Η ιστορία ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου, όταν ο πιτσιρικάς βρέθηκε να κρύβεται στο χωριό St. Gervais, σύμφωνα με την εφημερίδα The Local Europe. Ο μικρός άρχισε να περιγράφει στους αστυνομικούς πώς είχε καταφέρει να το σκάσει λίγη ώρα πριν από έναν άνδρα που προσπάθησε να τον απαγάγει στην κοντινή πόλη Bagnols, ενώ ήταν καθοδόν για τον οδοντίατρο.

Ο 12χρονος δεν περιορίστηκε στην καταγγελία. Εβγαλε από το μυαλό του την περιγραφή του δράστη- ένας 30αρης, ψηλός, μυώδης, με μία ουλή στο δεξί του μάγουλο- αλλά και του αυτοκινήτου με τον οποίο τον άρπαξε ο υποτιθέμενος απαγωγέας όταν πλησίασε το παιδί με την πρόφαση ότι ήθελε να ρωτήσει για ένα δρόμο.

Για ένα μήνα η αστυνομία έψαχνε αυτό τον μυστηριώδη άνδρα, μέχρι που κάλεσε ξανά το αγόρι στο τμήμα για μερικές επιπλέον ερωτήσεις, έπειτα από την εξέταση υλικού από κάμερες ασφαλείας. Εκεί ο πιτσιρικάς «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκαρφίστηκε ολόκληρη την ιστορία προκειμένου να μην αναγκαστεί να πάει στον οδοντίατρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία ειδήσεις απαγωγή οδοντίατρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ