Αντώναρος: Δεν ενδιαφέρεται ο Καραμανλής για την Προεδρία της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Αντώναρος: Δεν ενδιαφέρεται ο Καραμανλής για την Προεδρία της Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Ευάγγελος Αντώναρος σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας και μάλιστα όπως ανέφερε «όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις, δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒήμαFM τόνισε ότι «ο κ. Καραμανλής, από την εντύπωση που έχω, δεν ενδιαφέρεται και το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι ένα αξίωμα που τον έλκει. Επομένως, κάθε συζήτηση είναι περιττή».

Μάλιστα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του πρώην πρωθυπουργού, καθώς η πρόταση έγινε εν αγνοία του: «Ορισμένοι από τους παλιούς συνεργάτες στις κυβερνήσεις του δήλωσαν δημόσια, από σεβασμό ή εκτίμηση, ότι θα ήταν ο καταλληλότερος. Όταν, όμως εκφράζονται τέτοιες απόψεις, δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ