Επιχειρηματίας- όρνιο καπηλεύεται τον θάνατο της Amy Winehouse - iefimerida.gr

Επιχειρηματίας- όρνιο καπηλεύεται τον θάνατο της Amy Winehouse

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος για τον θάνατο της αδικοχαμένης Amy Winehouse ενώ στην μνήμη της αρχίζει να στήνεται ένα ολόκληρο οικονομικό πανηγύρι.

Σήμερα οι γονείς της Amy έλαβαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης που αναφέρουν πως η κόρη τους δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών την ημέρα του θανάτου της. Ωστόσο βρέθηκε αλκοόλ σε ποσότητες όμως που δεν δικαιολογούν τον θάνατό της και τώρα οι συγγενείς της θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας που θα εκδοθούν πιθανά τον Οκτώβριο για να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της Amy.

Παράλληλα ο πατέρας της Amy, ο Mitch Winehouse ο οποίος είχε ανακοινώσει την ημέρα της κηδείας της κόρης του την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για άτομα με προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ στην μνήμη της Amy Winehouse βρίσκεται τώρα σε νομική διαμάχη με έναν βρετανό επιχειρηματία, τον Martin McCann που έσπευσε στις 2 Αυγούστου να κατοχυρώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση Amywinehousefoundation.com και να δηλώσει στο επαγγελματικό επιμελητήριο έναντι 160 λιρών το Amy Winehouse Foundation Ltd και φυσικά τώρα ζητά χρήματα για την χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και της επωνυμίας του ιδρύματος.

Ο πατέρας της Amy, τον χαρακτήρισε «όρνιο» και εξοργισμένος ζήτησε από τα media να ασκήσουν τη δική τους πίεση (πέρα από τους δικηγόρους) προς τον McCann που με τις πράξεις του δεν του επιτρέπει πια να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και είναι αναγκασμένος να επιστρέφει τις δωρεές των fan της Amy που δόθηκαν για το Amy Winehouse Foundation.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mail o McCann όχι μόνο δεν ζητά συγνώμη για την πράξη του αλλά δήλωσε κυνικά: «Πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να σκεφτείτε επιχειρηματικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ