Φιάσκο για τους πρωταθλητές Ευρώπης - Επέλαση της βασίλισσας - iefimerida.gr

Φιάσκο για τους πρωταθλητές Ευρώπης - Επέλαση της βασίλισσας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάλκε θριάμβευσε με 5-2 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ίντερ, μέσα στο Μιλάνο και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Αν και οι "νερατζούρι" ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, με σουτ στην κίνηση από την σέντρα, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Η Σάλκε κατάφερε να απαντήσει με τον Ματίπ μετά από προσπάθεια του Παπαδόπουλου στο 17', οι πρωταθλητές όμως προηγήθηκαν εκ νέου στο 34' με τον Μιλίτο. Πέντε λεπτά όμως πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Εντού ισοφάρισε σε 2-2.

Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στους Γερμανούς, οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Ραούλ που σκόραρε για 70ή φορά στο Champions League και έφτασαν στο θρίαμβο με το αυτογκόλ του Ρανόκια και το 2ο τέρμα του Εντού.

Στη Μαδρίτη η βασίλισσα μετέτρεψε τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο. Με βασικό πρωταγωνιστή τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ κατάφερε να σκορπίσει την Τότεναμ των δέκα παιχτών και με το τελικό σκορ να είναι στο 4-0, έχει μετατρέψει τη ρεβάνς σε τυπική υπόθεση.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για του «Πετεινούς» ήταν ο Πίτερ Κράουτς που αποβλήθηκε μόλις στο 15' με δεύτερη κίτρινα κάρτα και ενώ η Ρεάλ είχε ανοίξει ήδη λογαριασμό στα γκολ (4’ Αντεμπαγιόρ).

Το παιχνίδι χάλασε μετά την αποβολή, και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Η Τότεναμ, εκτός από μία προσπάθεια του Μπέιλ δεν κατάφερε να απειλήσει τους Μαδριλένους, οι οποίοι είχαν αρκετές καλές στιγμές στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως την σπουδαία ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ ήταν αυτή που κυριάρχησε και στο 57΄ ο Αντεμπαγιόρ διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του με νέα κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο. Στον πίνακα των σκόρερ έβαλαν τα ονόματά τους και ο Άνχελ Ντι Μαρία με το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης στο 72', ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 87' με σουτ στην κίνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Τότεναμ Ίντερ Σάλκε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ