Οι Κινέζοι έφεραν την... ανακαίνιση στο γραφείο του Δένδια - iefimerida.gr

Οι Κινέζοι έφεραν την... ανακαίνιση στο γραφείο του Δένδια

dendias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης έφερε και αλλαγές στο υπουργικό γραφείο. Ο Νίκος Δένδιας περίμενε, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, υψηλούς προσκεκλημένους και φρόντισε να κάνει μια ανακαίνιση – εξπρές καθώς η εικόνα του γραφείου που παρέλαβε δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Νίκος Δένδιας βρήκε σε κατάσταση ελαφράς αποσύνθεσης το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη στο Ανάπτυξης και καθώς περίμενε τους Κινέζους της China Development Bank αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες επισκευές. Γράφει ο παραπολιτικός:

«Τα έπιπλα ήταν λίγο διαλυμένα και ο διάκοσμος ταλαιπωρημένος. Προφανώς, όπως γράφει η εφημερίδα, «ο Κωστής δεν έδινε μεγάλη σημασία σε όλα αυτά. Μάλιστα τον νέο υπουργό παρ' ολίγον να προϋπαντήσει μια γυψοσανίδα που πήγε να προσγειωθεί στο κεφάλι του...

Ο Δένδιας είναι άνετος τύπος, πλην όμως, στο υπουργείο είχε να δεχθεί υψηλές επισκέψεις. Σημειώνω ότι μόνο την προηγούμενη εβδομάδα παρήλασαν ο επίτροπος Γιοχάνες Χαν, ο Χορστ Ράιχενμπαχ και κορυφαίοι Κινέζοι –μεταξύ των οποίων και ο ομόλογος του Κερκυραίου. Αυτοί δεν μπορούσαν ούτε στο έλεος της κάθε γυψοσανίδας να είναι, ούτε σε σπασμένες καρέκλες να καθίσουν.

Οπότε ο Νίκος έκανε ανακαίνιση – εξπρές. Βρήκε πλεονάζοντα έπιπλα, πολύ καλής ποιότητας, σε κλειδωμένο γραφείο γενικού γραμματέα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου του Ανάπτυξης στην Κάνιγγος όπου εδρεύει ο Μάκης Γιακουμάτος. Το εν λόγω γραφείο –συμβαίνουν αυτά στο Δημόσιο- ήταν σκέτη χλίδα σε σχέση με το υπουργικό.

Αμ' έπος αμ' έργον, ο Δένδιας οργάνωσε τη μετακόμιση, βάζοντας από την τσέπη του. Εξού και τα σχετικά τιμολόγια, όπου φαίνεται ότι έχει πληρώσει και τον ΦΠΑ! Επειδή χρειάζονταν βαψίματα και άλλες επισκευές –όπως το δέσιμο καρεκλών- έφερε και μάστορα που έχει στην Κέρκυρα. Οι τελικές πινελιές στο υπουργικό γραφείο μπήκαν την Τετάρτη. Στο παρά πέντε δηλαδή, αφού την Πέμπτη έκαναν επέλαση στον έβδομο όροφο της οδού Νίκης οι Κινέζοι της China Development Bank».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ