Ετσι ξεσαλώνουν οι πρίγκιπες -Ο Χάρι μέθυσε, κοιμήθηκε σε μπαρ, φλέρταρε και έχασε κινητό και πορτοφόλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι ξεσαλώνουν οι πρίγκιπες -Ο Χάρι μέθυσε, κοιμήθηκε σε μπαρ, φλέρταρε και έχασε κινητό και πορτοφόλι [εικόνες]

Ετσι ξεσαλώνουν οι πρίγκιπες -Ο Χάρι μέθυσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπορεί να διάγει οικογενειακό βίο, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο, αλλά ο αδερφός του Χάρι είναι ακόμη... ελεύθερο πουλί. Για αυτό όποτε βρίσκει την ευκαιρία δεν ξεσκάει απλά, αλλά ξεσαλώνει. Οπως έκανε πρόσφατα στη Σλοβακία, όπου βρέθηκε για το γάμο φίλου του.

Ο πρίγκιπας Χάρι για δύο βραδιές τίμησε δεόντος το μπαρ, καταναλώνοντας άφθονα κοκτέιλ, ενώ εθεάθη να φλερτάρει και με μία άγνωστη μελαχρινή. Το καλύτερο βέβαια είναι πως- σύμφωνα με την Daily Mail- ο γαλαζοαίματος κατέληξε να κοιμάται στο μπαρ τα ξημερώματα, ενώ κατάφερε να χάσει το πορτοφόλι και το iPhone του.

Μάλιστα στο γάμο ήταν καλεσμένη και η πρώην σύντροφός του, Τσέλσι Ντέιβι, αλλά από ότι φάνηκε ο Χάρι δεν είχε πρόβλημα με την παρουσία της 28χρονης εκεί. Ηταν μαζί σχεδόν συνέχεια, ενώ εθεάθησαν να κάνουν μαζί βουτιές στην πισίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το προσωπικό του ξενοδοχείου, ο πρίγκιπας και οι φίλοι του το εν λόγω σαββατοκύριακο κατανάλωσαν άφθονο αλκοόλ, χόρεψαν, ενώ κάποια στιγμή φεύγοντας ξημερώματα από το μπαρ ο Χάρι ξέχασε εκεί το πορτοφόλι και το κινητό του. Για καλή του τύχη, τα βρήκε ένας σερβιτόρος, ο οποίος είδε το όνομα στην κάρτα του πρίγκιπα και του τα επέστρεψε.

Ετσι ξεσαλώνουν οι πρίγκιπες -Ο Χάρι μέθυσε, κοιμήθηκε σε μπαρ, φλέρταρε και έχασε κινητό και πορτοφόλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ετσι ξεσαλώνουν οι πρίγκιπες -Ο Χάρι μέθυσε, κοιμήθηκε σε μπαρ, φλέρταρε και έχασε κινητό και πορτοφόλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ