Δημιούργησε μια «ανόητη» εφαρμογή κινητού που τώρα αξίζει εκατομμύρια -Βρίσκεται στις κορυφαίες παγκοσμίως [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημιούργησε μια «ανόητη» εφαρμογή κινητού που τώρα αξίζει εκατομμύρια -Βρίσκεται στις κορυφαίες παγκοσμίως [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Moshe Hogeg, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο Τελ Αβίβ, ήθελε έναν απλό τρόπο για να έρχεται σε επαφή με τη σύζυγό του και τον βοηθό του, μέσω του smartphone του.

Το email του ήταν επαχθές ενώ τα γραπτά μηνύματα ενθάρρυναν περισσότερες συνομιλίες. Οραματίστηκε έτσι μια απλή εφαρμογή (app) με μεγάλα ...κουμπιά που, όταν τα πιέζει κάποιος θα στείλει μια ειδοποίηση μία λέξη σε άλλο πρόσωπο: τη λέξη « Yo». Με αυτή τη μικρή λεξούλα, το πρόσωπο θα γνωρίζει οτι το σκέφτεται κάποιος ή ότι το χρειάζεται.

Ο Arbel, ένας ταλαντούχος μηχανικός που εργάζεται στην εταιρεία του Hogeg, όταν του ζητήθηκε να δημιουργήσει την εφαρμογή, την βρήκε «χαζή» καθώς, όπως έλεγε δεν θα τη χρησιμοποιούσε κανείς.

«Πήγα σε αυτόν και του είπα: ' Ανέπτυξε αυτή την ηλίθια εφαρμογή για μένα'», είπε ο Hogeg αναφερόμενος στον μηχανικό του.

Πλέον η εφαρμογή σαρώνει και κοστίζει τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια δολάρια στο «χρηματιστήριο» των εφαρμογών και οι δημιουργοί του μοιάζουν σαστισμένοι με την απροσδόκητη επιτυχία της.

Δημιούργησε μια «ανόητη» εφαρμογή κινητού που τώρα αξίζει εκατομμύρια -Βρίσκεται στις κορυφαίες παγκοσμίως [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Arbel

Δημιούργησε μια «ανόητη» εφαρμογή κινητού που τώρα αξίζει εκατομμύρια -Βρίσκεται στις κορυφαίες παγκοσμίως [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητό εφαρμογή δολάρια yo τελ αβίβ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ