Πήγε να σώσει αλιγάτορα και τον δάγκωσε: Σκηνές τρόμου στη Λουιζιάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήγε να σώσει αλιγάτορα και τον δάγκωσε: Σκηνές τρόμου στη Λουιζιάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήγε να κάνει το καλό και κατέληξε με 80 ράμματα. Ενας άνδρας από το Σουλφερ της Λουιζιάνα, προσπάθησε να μετακινήσει έναν γιγάντιο αλιγάτορα 3,3 μέτρων που βρισκόταν στο οδόστρωμα, προκειμένου να μην τραυματιστεί, ωστόσο το ερπετό είχε μάλλον διαφορετική γνώμη.

Ο Γκλεν Μπόνιν νόμιζε ότι ήταν καλό σχέδιο. Εβγαλαν τις μπλούζες τους, τις έβαλαν στο πρόσωπο του αλιγάτορα και στη συνέχεια προσπάθησαν να τον μετακινήσουν, ωστόσο εκείνος πανικοβλήθηκε γύρισε απότομα και έμπηξε τα δόντια του στον Μπόνιν.

«Ενιωσα σαν κάποιος να μου ξεκόλλαγε το χέρι. Νόμιζα ότι θα το χάσω. Ένιωσα σαν να κράτησε για πάντα. Ηταν μόλις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά το ένιωσα σαν να κράτησε πολύ καιρό» δήλωσε ο Μπόνιν μιλώντας στο KPLC-TV.Παρόλλο που χρειάστηκαν 80 ράμματα στο τέλος, ο Μπόνιν επιμένει ότι ήταν τυχερός και ο Θεός τον προστάτευσε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο αλιγάτορας Λουιζιάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ