Προφυλακιστέος ο 29χρονος Αλβανός για την υπόθεση ηρωίνης -Θα μεταφερθεί στις φυλακές Χαλκίδας - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο 29χρονος Αλβανός για την υπόθεση ηρωίνης -Θα μεταφερθεί στις φυλακές Χαλκίδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος Αλβανός, που φέρεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου.Ο 29χρονος Αλβανός αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το διαβιβαστικό στην Εισαγγελία, ο 29χρονος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα της έπαυλης στη Φιλοθέη και έτσι εισήλθε το όχημα που μετέφερε την τεράστια ποσότητα ηρωίνης.

ια την εν λόγω υπόθεση, έχουν προφυλακιστεί επίσης, ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της, καθώς και πέντε Τούρκοι υπήκοοι.Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Λιμενικό ο Αλβανός υπήκοος ήταν αυτός που είχε λάβει μηνύματα από τον 15χρονο ανήλικο γιο του 40χρονου εφοπλιστή για τις έρευνες των Αρχών. Ο 15χρονος γιός του εφοπλιστή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση είναι ήδη προφυλακισμένος.Γ

Οι έρευνες της Ασφάλειας του Λιμενικού συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ