To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται - iefimerida.gr

To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται

To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 508, το μεγάλο σεντάν της Peugeot, έχει συμπληρώσει ήδη 5 χρόνια παρουσίας, οπότε μια ανανέωσή του είναι και λογική και αναμενόμενη. Οπτικά η εμφανής διαφορά του είναι η πιο σύγχρονη και επιβλητική μάσκα που συνδυάζεται και με νέους προβολείς LED, ενώ υπάρχουν και διαφορετικοί προφυλακτήρες καθώς και καινούργια πίσω φώτα.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό, πέρα από τα καλύτερα πλέον υλικά και τη βελτιωμένη ποιότητα, εντοπίζονται στην οθόνη των 7 ιντσών από την οποία ελέγχονται αρκετές λειτουργίες (με αντίστοιχη μείωση κουμπιών και χειριστηρίων), καθώς και στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών ασφάλειας αλλά και διασύνδεσης.

Ανανεωμένη θα εμφανιστεί και η γκάμα των κινητήρων με τον 1.600 turbo να φτάνει τους 165 ίππους, ενώ οι επιλογές στους diesel να είναι οι δύο εκδοχές του BlueHDi turbo των 2.000 κυβικών, με 150 ή με 180 ίππους.
Η ανανεωμένη εκδοχή του Peugeot 508 θα παρουσιαστεί επίσημα καταρχήν στην έκθεση της Μόσχας τον Αύγουστο, και μετά στο Παρίσι.

To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται | iefimerida.gr 0
To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται | iefimerida.gr 1
To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται | iefimerida.gr 2
To Peugeot 508 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ