Λιμενικό και ΣΔΟΕ ψάχνουν άλλον 1 τόνο ηρωίνης που είχε κρύψει ο εφοπλιστής στο Κορωπί - iefimerida.gr

Λιμενικό και ΣΔΟΕ ψάχνουν άλλον 1 τόνο ηρωίνης που είχε κρύψει ο εφοπλιστής στο Κορωπί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέα τεράστια ποσότητα ηρωίνης που εικάζουν ότι έχει κρύψει σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί ο 41χρονος εφοπλιστής που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για τον 1,1 τόνο του ίδιου ναρκωτικού, αναζητούν από χθες το απόγευμα άνδρες του Λιμενικού και του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου tovima.gr, ο εφοπλιστής ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως «οργανωτής της μεταφοράς 1,1 τόνου ηρωίνης» από τη Μέση Ανατολή στην Ελλάδα, είχε επιχειρήσει να ενοικιάσει τη συγκεκριμένη αποθήκη, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά με την άλλη στην οποία βρέθηκαν τα 500 κιλά ηρωίνης λέγοντας στον ιδιοκτήτη της ότι ήθελε να μεταφέρει εκεί υλικά από τις ναυτιλιακές του δραστηριότητες.

Η ενοικίαση, ωστόσο, δεν είχε ολοκληρωθεί, αλλά ο ιδιοκτήτης της, όπως αναφέρει η ίδια πηγή οδηγείται για κατάθεση στο λιμεναρχείο Πειραιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φθάσει στους αξιωματικούς στο εν λόγω χώρο υπάρχει άλλος ένας τόνος ηρωίνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά ΣΔΟΕ αποθήκη εφοπλιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ