Σόιμπλε: Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό και τη στήριξη όλων μας - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό και τη στήριξη όλων μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια υπογράμμισε ο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, από το Λουξεμβούργο προσερχόμενος στο Eurogroup.

Ο Β. Σόιμπλε, εξέφρασε επιπλέον τον σεβασμό και τη στήριξή του στις προσπάθειες της Ελλάδας: «Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό για το γεγονός ότι η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις για το εσωτερικό της χώρας», είπε.

Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν η Ελλάδα συνεχίσει στον δρόμο των προηγουμένων ετών, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, θα προχωρήσει, παρά τις Κασσάνδρες.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, σήμερα η Ελλάδα έχει καλύτερες επιδόσεις στα δημοσιονομικά και στην ανάπτυξη, σε σχέση με τις προβλέψεις δύο χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε το δεύτερο πρόγραμμα. «Η Ελλάδα ετοιμάζεται να βγει από την ύφεση, η ανεργία μειώνεται, ενώ για πρώτη φορά αυξάνεται η απασχόληση. Η Ελλάδα δεν έχει βγει από το δάσος, αλλά έχει πετύχει πολλά και αξίζει τον σεβασμό και τη στήριξη όλων μας σε αυτόν τον επιτυχημένο δρόμο», δήλωσε ο Β. Σόιμπλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ