Ανήλικη ξεσπούσε σε ασυγκράτητα, ανεξέλεγκτα γέλια -Θεραπεύτηκε όταν οι γιατροί αφαίρεσαν όγκο στον εγκέφαλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανήλικη ξεσπούσε σε ασυγκράτητα, ανεξέλεγκτα γέλια -Θεραπεύτηκε όταν οι γιατροί αφαίρεσαν όγκο στον εγκέφαλο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Αλλά τι γίνεται αν το γέλιο είναι ασθένεια;

Για ένα 6χρονο κορίτσι από τη Βολιβία που υπέφερε από ανεξέλεγκτο γέλιο, αυτό ήταν ένα σύμπτωμα που οφειλόταν σε ένα σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί ωστόσο αρχικά διέγνωσαν ότι το παιδί έπασχε από «ανάρμοστη συμπεριφορά»...

«Τη θεωρούσαν τρελή, κακομαθημένη, ακόμα και δαιμονισμένη», ανέφερε η γιατρός José Liders Burgos Zuletaf από το Advanced Medical Image Centre, της Βολιβίας. Η επιστήμονας διέγνωσε ότι η αιτία του ασυγκράτητου γέλιου οφειλόταν σε όγκο στον εγκέφαλο.

Οταν το κορίτσι υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα αιμάτωμα, ένα μικρό, καλοήθη όγκο που πιέζει τον εγκέφαλο της. Οι γιατροί κατάφεραν και τον αφαίρεσαν χειρουργικά και η ανήλικη είναι πλέον υγιής. Τα ξεσπάσματα γέλιου σταμάτησαν και το γέλιο της τώρα βγαίνει μόνο όταν υπάρχει λόγος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εγκέφαλος γέλιο ανήλικη Βολιβία όγκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ