Ψεύτικο πορνο-site υπέρ των ζώων - iefimerida.gr

Ψεύτικο πορνο-site υπέρ των ζώων

Ψεύτικο πορνο-site υπέρ των ζώων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή διεθνής φιλοζωική οργάνωση PETA που έχει επανειλημμένα προκαλέσει στο παρελθόν με τις ακραίες καμπάνιες της υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, σκοπεύει να αφυπνίσει μέσω διαδικτύου και τους λάτρεις του πορνό.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της οργάνωσης Ashley Byrne σύμφωνα με δημοσίευμα της Herald Sun η PETA σκοπεύει να ενεργοποιήσει το site www.peta.xxx στο οποίο και θα προβάλει πορνό, αρκετές από τις σέξυ διαφημίσεις της εναντίον της χρήσης της γούνας και του δέρματος των ζώων (μάλιστα σε μια από αυτές πρωταγωνιστεί και η βασίλισσα του πορνό Jenna Jameson), αλλά παράλληλα εν μέσω όλου αυτού του ακατάλληλου για ανήλικους οπτικού υλικού θα προβάλει και σοκαριστικές εικόνες με κακοποίηση των ζώων από διάφορους «επαγγελματίες» ανά τον κόσμο.

Η PETA αναγνωρίζει πως η κίνησή της αυτή ίσως χαρακτηριστεί ακραία, αλλά τονίζει ότι χρειάζονται ακραία μέτρα για την αντιμετώπιση ενός ακραίου προβλήματος όπως είναι αυτό της βίας εναντίον των ζώων σε όλο τον πλανήτη και την εμπορική τους εκμετάλευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώα πορνό PETA Site Jenna Jameson οργάνωση φιλοζωικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ