Τέλος από την Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος -Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του - iefimerida.gr

Τέλος από την Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος -Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επόμενη ομάδα του αναζητά από σήμερα ουσιαστικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος! Σύμφωνα με πληροφορίες του coppa.gr ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Σάλκε ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και τίθεται προς παραχώρηση!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας και προσφοράς στον γερμανικό σύλλογο, ο 22χρονος αμυντικός καλείται πλέον να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται πλέον...

Το συμβόλαιό του με τη Σάλκε, ολοκληρώνεται το 2016, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι, η ομάδα του θα μιλήσει με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές ώστε να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ο Έλληνας αμυντικός, επέστρεψε στη δράση στις αρχές του έτους έπειτα από 13 πολύ δύσκολους μήνες κατά τους οποίους προσπαθούσε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο γόνατο, όμως πλέον στη Σάλκε δεν τον εμπιστεύονται και δεν θέλουν να τον περιμένουν άλλο...

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ