Σκουρλέτης για το κείμενο των 53: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σκουρλέτης για το κείμενο των 53: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά τον μίνι πολιτικό σεισμό που προκάλεσε εντός του ΣΥΡΙΖΑ το κείμενο των 53, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ πως «δεν υπάρχει αμφισβήτηση στον προσανατολισμό των συμμαχιών», ούτε «σε ηγετικό επίπεδο» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε πως στους κόλπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει «διαχρονικά μία κουλτούρα δημοκρατίας και διαλόγου», που δεν είναι κατανοητή σε ανθρώπους που δεν προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς.

Η Κουμουνδούρου «δεν λειτουργεί σαν παλάτι ή ανάκτορο» πρόσθεσε, αναφερόμενος σε κάθε σενάριο περί εσωκομματικών τριβών και συγκρούσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως άμεσος στόχος του κόμματος είναι να «δείξει τα αδιέξοδα της πολιτικής» και να πιέσει για το «τέλος» της μέσω της «ανατροπής της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ