Πιπιλή: Καλύτερα να σταματήσει τις δηλώσεις ο Λοβέρδος - iefimerida.gr

Πιπιλή: Καλύτερα να σταματήσει τις δηλώσεις ο Λοβέρδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία επίθεση προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο εξαπέλυσε την Τετάρτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκπλήσσομαι με τον Λοβέρδο, είναι άπαικτος, δεν μπορώ να ασχοληθώ».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Από αλλού περιμέναμε τον λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε», αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός δεν ανάγκασε κανέναν να αναλάβει κάποιο υπουργείο. «Ο κ. Λοβέρδος να κάτσει να δει τα προβλήματα και να σταματήσει τις δηλώσεις», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι: «Ο κ. Λοβέρδος ξύστηκε στη γκλίτσα του τσοπάνη, τι φταίω εγώ».

Πάντως, η κ. Πιπιλή επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένη με το οικονομικό επιτελείο». Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε κάποιο υπουργείο, δήλωσε: «Αν είχα στεναχωρηθεί, θα το είχα δηλώσει. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω υπουργός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ