Tι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να πάρει τη δόση του ενός δισ. μέσα στον Ιούνιο - iefimerida.gr

Tι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να πάρει τη δόση του ενός δισ. μέσα στον Ιούνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα ικανοποιήσει εγκαίρως τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με τη δόση του Ιουνίου ύψους 1 δισ. Ευρώ, θα δώσει στο αυριανό Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελη.

Στα προαπαιτούμενα του Ιουνίου περιλαμβάνεται η μείωση του περιθωρίου κέδρους των φαρμακοποιών, η κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων, ο Κώδικας Δεοντολογίας για τα μέλη της κυβέρνησης, η υπουργική απόφαση για την ενσωμάτωση της συλλογής οφειλόμενων εισφορών από τη φορολογική διοίκηση, αλλά και ο νόμος για το υπαίθριο εμπόριο και ο νόμος για την αδειοδότηση επιχειρήσεων που έχουν ήδη ψηφιστεί.

Ο κ. Χαρδούβαλης που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Eurogroup Working Group ως υπουργός οικονομικών να περιγράψει και τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της χώρας, βασισμένος στην γραμμή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας προς αντιμετώπιση της ανεργίας, την αύξηση των εισοδημάτων, τη μείωση του κόστους ενέργειας και την αποκλιμάκωση της φορολογίας σταδιακά και σε μακροχρόνια βάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ