Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα Βραζιλία -Μεξικό για το Μουντιάλ - iefimerida.gr

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα Βραζιλία -Μεξικό για το Μουντιάλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα Βραζιλία -Μεξικό για το Μουντιάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον αγώνα της οικοδέσποινας Βραζιλίας απέναντι στο αξιόμαχο Μεξικό ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ.Οι παίκτες του Λουίζ Φελίπε Σκολάρι επιθυμούν σίγουρα ακόμη μια νίκη μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, για να σβήσουν και την κριτική για το πρώτο ματς, ωστόσο, το Μεξικό είναι μια ομάδα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει.

Βραζιλία και Μεξικό είναι οι δύο ομάδες του ομίλου που έχουν από μια νίκη και όποιος βγει νικητής σήμερα θα κλειδώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι συνθέσεις

Βραζιλία (Φ. Σκολάρι): Στο τέρμα ο Σέζαρ, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίς, Τιάγκο Σίλβα και Ντάνι Άλβες, στο χώρο του κέντρου οι Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο και Όσκαρ, στα άκρα οι Νεϊμάρ και Ραμίρες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Φρεντ.

Μεξικό (Μ. Ερέρα): Κάτω από τα δοκάρια ο Οτσόα στην άμυνα- από τα αριστερά προς τα δεξιά- Λαγιούν, Μορένο, Μάρκες, Ροντρίγκες, Αγκιλάρ, στο χώρο τοτ κέντρου θα κινούνται οι Ερέρα, Γκουαρδάδο, Βάσκες και επιθετικό οι Ντος Άντος και Περάλτα

Παρακολουθείστε live την εξέλιξη του αγώνα στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ