Speakeasy: Το πρώτο secret bar της Αθήνας -Πρέπει να το βρεις, να χτυπήσεις το κουδούνι και όταν σου ανοίξουν να μπεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Speakeasy: Το πρώτο secret bar της Αθήνας -Πρέπει να το βρεις, να χτυπήσεις το κουδούνι και όταν σου ανοίξουν να μπεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο secret bar άνοιξε στις αρχές του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας και από τότε μέχρι σήμερα έχει ωθήσει πολύ κόσμο να γυρνάει στα στενά γύρω από το Σύνταγμα και να ρωτάει «συγγνώμη, μήπως ξέρετε που είναι το Speakeasy;».

Οσοι λοιπόν στάθηκαν τυχεροί και πήραν τις σωστές πληροφορίες για να ανακαλύψουν το κατώφλι του, από δω και πέρα θα μπορούν να κρατούν στο χέρι είτε τα premium ποτά τους (δέκα ετικέτες τζιν, άλλες τόσες παλαιωμένο ρούμι, ενώ το ουίσκι φτάνει τις τριάντα) είτε τα καλοκαιρινά cocktails τους και να κουνιόνται ρυθμικά στις jazz, swing και soul επιλογές του dj στην νέα υπόγεια (ναι, και όμως) αυλή του.

Χτυπώντας το κουδούνι και κατεβαίνοντας τη σκάλα, στα δεξιά της μπάρας υπάρχει πλέον ένας χώρος που τα γλαστράκια του, τα φερ φορζέ έπιπλα και οι σιδερένιες πέργκολές του, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, δημιουργούν ένα κλίμα μιας άλλης εποχής που θυμίζει αυλές μονοκατοικιών της δεκαετίας του ’50.

Aν και λειτουργεί δοκιμαστικά από την προηγούμενη εβδομάδα, η τζαμένια πόρτα της πρωτότυπης αυλής θα ανοίξει επισήμως αυτή την Πέμπτη από τις δέκα και μετά, ενώ ποδαρικό θα κάνουν με ένα live η Sugahspank παρέα με τους Swing Shoes.

Διαβάστε τι λέει ο ιδιοκτήτης του Speakeasy για το μαγαζί του, πώς πήρε την απόφαση να το φτιάξει και πού, στο περίπου, μπορείτε να το βρείτε, στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα κέντρο μπαρ Speakeasy secret bar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ