Ο σεφ από το Piu Verde προτείνει 15 μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, μπέργκερ [λίστα] - iefimerida.gr

Ο σεφ από το Piu Verde προτείνει 15 μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, μπέργκερ [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κουζίνες με απλότητα και άφθαρτη εντιμότητα, με ιδιαίτερη κουλτούρα, που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Τέτοια στέκια επιλέγει στην Αθήνα για φαγητό ο γνωστός σεφ Χρήστος Τζιέρας. Ορισμένα από αυτά επιλέγει να τα μοιραστεί με όλους.

Κρεατικά στο Base Grill, ψάρι σωστά ψημμένο στον Δουράμπεη, ψητό της κατσαρόλας και παστίτσιο στον Μπαρμπά Δήμο, μπέργκερ στο Burger Joint, ενώ για πίτσα στο Capanna. Αυτά είναι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο Popaganda.gr, μερικά από τα μέρη που επιλέγει για φαγητό ο executive chef και επιβλέπων στα εστιατόρια Belle Amie, Piu Verde, Pizzoteca και Μοντανέμα και τα ξεχωρίζει τόσο για το ίδιαιτερο περιβάλλον τους όσο και για τη μοναδική ποιότητα του φαγητού που προσφέρουν.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα του Χρήστου Τζιέρα με τα 15 τοπ μαγαζιά στην Αθήνα και τις διευθύνσεις τους στο Popaganda.gr.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεφ ψάρι σουβλάκι Χρήστος Τζιέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ