O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες] - iefimerida.gr

O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι γνωστή. Πέραν των δεδομένων Ολυμπιακών αισθημάτων του, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, όποτε μπορεί, παίρνει μέρος σε αγώνες μπάσκετ, αλλά και σε δρόμους αντοχής.

Την περασμένη Κυριακή, έτρεξε σε έναν αγώνα 10.000 μέτρων που διεξάχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. Και όχι μόνο έτρεξε, αλλά τερμάτησε κιόλας σημειώνοντας χρόνο 1.03'11''.

Παρά τις «μεγάλες ανηφόρες, τη ζέστη και την υγρασία» -όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά- ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ικανοποιημένος από την επίδοσή του καθώς, όπως είπε, ήταν ο πιο δύσκολος από τους αγώνες που έχει λάβει μέρος.

«Ήταν και ο τελευταίος της σεζόν με το επόμενο ραντεβού να δίδεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μεγάλες ανηφόρες, ζέστη και υγρασία συνέθεσαν τις συνθήκες του αγώνα και το τελικό 1.03'11'' που είναι ο ανεπίσημος χρόνος μου με αφήνει ικανοποιημένο», είπε ο υπουργός και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της διοργάνωσης που -όπως τόνισε- τον τίμησαν δίδοντάς του την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις απονομές στους νικητές των ανδρών του 10.000 μέτρων.

O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
O υπουργός Παιδείας τρέχει σε μαραθώνιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Eurokinissi/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ