Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χάνει τα μαλλιά του! - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χάνει τα μαλλιά του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον έχουμε δει με μακρύ μαλλί, με ξυρισμένο κεφάλι, ατημέλητα χτενισμένο ακόμα και με μοϊκάνικο στυλ. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τις κομμώσεις του οποίου αντιγράφουν εδώ και χρόνια πολλοί θαυμαστές του. Μία πρόσφατη φωτογραφία του όμως έχει αναστατώσει τη showbiz και τους fan του. Η λήψη της φωτογραφίας είναι από πρόσφατη επίσκεψη του ποδοσφαιριστή σεγνωστό εστιατόριο του Λος Άντελες. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται πως χάνει τα μαλλιά του και τα πρώτα σημάδια της φαλάκρας έχουν κάνει την εμφάνισή τους!

Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν πως μπορεί να είναι μία προσωρινή απώλεια που προκλήθηκε από χτύπημα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο αν ο διάσημος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης θα πρέπει να ζητήσει τη συμβουλή του φίλου του και γνωστού σεφ, Γκόρντον Ράμσι, ο οποίος επένδυσε πρόσφατα 30.000 λίρες σε μεταμόσχευση μαλλιών, αλλιώς θα πρέπει να αναζητήσει νέο λουκ! Οι κακές γλώσσες λένε πάντως ότι επιλέγει προς το παρόν να μακρύνει λίγο το μαλλί για κρύβει το «πρόβλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ