Βγήκε από το κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ έπειτα από έξι μήνες - iefimerida.gr

Βγήκε από το κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ έπειτα από έξι μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιλότος της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, ξύπνησε από το κώμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, έπειτα από το ατύχημα που είχε όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις πριν από περίπου έξι μήνες. Μάλιστα, εκπρόσωπος του πρώην πρωταθλητή ανακοίνωσε πως πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, δημοσιεύματα ήθελαν τον πρώην πιλότο να έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να έχει μετακινηθεί σε πτέρυγα αποκατάστασης.

Η εκπρόσωπος Τύπου του άσου της Φόρμουλα 1, Σαμπίν Κεμ, δεν είχε κάνει τότε κάποιο σχόλιο επί των δημοσιευμάτων.

Ιατρικές πηγές πάντως έλεγαν ότι θα έρθει η ώρα όπου οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώσουν τη σύζυγό του Κορίνα, τον αδελφό του Ραλφ και τον πατέρα του Ρολφ ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορούν να κάνουν για τον οδηγό της Φόρμουλα 1. Η πτέρυγα αποκατάστασης σημαίνει ότι ο Μίκαελ θα συνεχίσει να λαμβάνει την ίδια θεραπεία μασάζ και τόνωσης των μυών που του παρέχεται καθημερινά. Ωστόσο οι γιατροί δεν αναμένουν σημαντικές βελτιώσεις στην κατάστασή του και σίγουρα αν αυτό συμβεί δεν θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχζερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ