Σύσκεψη Βενιζέλου με υπουργούς μετά τη μίνι κρίση Λοβέρδου - iefimerida.gr

Σύσκεψη Βενιζέλου με υπουργούς μετά τη μίνι κρίση Λοβέρδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με υπουργούς και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Τη σύσκεψη είχε συγκαλέσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπειτα και από τη χθεσινή έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι απολύσεις και η διαθεσιμότητα στο Δημόσιο. Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ να επιμείνουν στην ανάγκη της εθνικής διαπραγμάτευσης και για άλλα ζητήματα, όπως η διαθεσιμότητα, οι ιδιωτικοποιήσεις, το Ασφαλιστικό... Όσο για τις ομαδικές απολύσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει απόλυτο βέτο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήδη είχε αναθέσει προ της σύσκεψης στον Χρ. Πρωτόπαπα και στον Π. Ρήγα να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Δ. Σταμάτη και τον Στ. Παπασταύρου στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να διαμορφωθεί κοινή επιχειρηματολογία έναντι των εκπροσώπων των δανειστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ