Υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε πράσινη(!) LaFerrari; Υπάρχει και είναι και διάσημος. - iefimerida.gr

Υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε πράσινη(!) LaFerrari; Υπάρχει και είναι και διάσημος.

Υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε πράσινη(!) LaFerrari; Υπάρχει και είναι και διάσημο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα να μην αγοράσεις μια Ferrari κόκκινη είναι σχεδόν ιεροσυλία, ενώ αν από τα χέρια σου έχουν περάσει πολλές τότε τόσο το λευκό όσο και το ασημένιο είναι ΟΚ. Όπως πράσινη; Και μάλιστα την πιο high tech που κυκλοφορεί, τη LaFerrari;

άσημος και φανατικός συλλέκτης, κάτοχος μεταξύ άλλων και Ferrari Enzo, F40 και F50.Αν έχεις τα χρήματα μπορείς να την πάρεις και πράσινη, πόσο μάλλον αν είσαι και ο Jay Kay των Jamiroquai, που πέρα από όλα τα άλλα είναι δι

To συγκεκριμένο πράσινο τύπου (ταλαιπωρημένο) γκαζόν το εμπνεύστηκε όταν βρέθηκε πέρυσι στο Maranello, προφανώς για να παραγγείλει τη LaFerrari και είδε στη γύρω βλάστηση τη συγκεκριμένη απόχρωση που τον συγκίνησε πάρα πολύ.

Και μπορεί το γούστο να είναι προσωπικό, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και διάφορα άλλα τέτοια κλισέ αλλά μάλλον πρόκειται για το χειρότερο χρώμα στο οποίο έχει κυκλοφορήσει ποτέ Ferrari.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Ferrari πράσινο LaFerrari
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ