Σαίφ Καντάφι: Ο πατέρας μου είναι ασφαλής στην Τρίπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαίφ Καντάφι: Ο πατέρας μου είναι ασφαλής στην Τρίπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Η Τρίπολη είναι κάτω από το δικό μας έλεγχο", δήλωσε ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σαίφ αλ-Ισλαμ, στους εμβρόντητους ξένους δημοσιογράφους, εμφανιζόμενος ξαφνικά στο ξενοδοχείο Rixos της Τρίπολης.

Ο Σαίφ αλ-Ισλαμ, τον οποίο φέρεται ότι είχαν συλλάβει Λίβυοι επαναστάτες, εμφανίστηκε χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο, και, όπως ανέφερε το Αλ Τζαζίρα ήταν φανερό πως δεν βρισκόταν υπό επιτήρηση επαναστατών. Είπε ότι πήγε εκεί για να καταρρίψει τα ψέματα των ανταρτών και παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Όπως δήλωσε, οι αντάρτες έπεσαν σε παγίδα ενώ σημείωσε ότι "Η Τρίπολη είναι κάτω από το δικό μας έλεγχο. Όλος ο κόσμος μπορεί το επιβεβαιώσει. Όλα πάνε καλά", είπε.

Ο κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Σαίφ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του BBC, εάν ο πατέρας του, είναι ασφαλής και καλά στην Τρίπολη, απάντησε "Φυσικά".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ