Το μικρό κόκκινο αυτοκίνητο έξω από το Μαξίμου και τα άλλα μικρά αμάξια που «πλημμύρισαν» την Ηρώδου Αττικού - iefimerida.gr

Το μικρό κόκκινο αυτοκίνητο έξω από το Μαξίμου και τα άλλα μικρά αμάξια που «πλημμύρισαν» την Ηρώδου Αττικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπουργός και λιμουζίνα. Με τέτοιου είδους αυτοκίνητα έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι ότι κυκλοφορούν τα μέλη της κυβέρνησης. Μια εικόνα που όμως, όπως φαίνεται δεν ισχύει πάντα.

Οπως σημειώνουν τα Parapolitika.gr, οι περισσότεροι υπουργοί και υφυπουργοί που πήγαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου έφθασαν ως εκεί με μικρά αυτοκίνητα, ΟPEL και Fiat Panda.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος πήγε με το παλαιό του Fiat Panda, στο οποίο επιβιβάστηκε και ο Θεόφιλος Λεονταρίδης. Με το τρίθυρο OPEL του γιου του, κόκκινου χρώματος, πήγε στο Μαξίμου ο άλλος υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, ενώ με ένα αντίστοιχο μικρό OPEL μετακινήθηκαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο συνάδελφος του Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως συνηθίζει, κατέβηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Σοφίας με τα πόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ