Ο Παπούλιας κρατάει «ζωντανή» την υποψηφιότητα του Χατζηδάκη για τη θέση του Επιτρόπου - iefimerida.gr

Ο Παπούλιας κρατάει «ζωντανή» την υποψηφιότητα του Χατζηδάκη για τη θέση του Επιτρόπου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι η υπόθεση του Επιτρόπου της Ελλάδας έχει κλείσει στη συζήτηση που είχε ο πρωθυπουργός με την Ντόρα Μπακογιάννη στη μυστική συνάντηση που έγινε στην οδό Μουρούζη, φαίνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αντίθετη άποψη και θέλει να κρατήσει ζωντανή την υποψηφιότητα του Κωστή Χατζηδάκη.

Μάλιστα χθες τηλεφώνησε στον πρώην υπουργό Ανάπτυξης για να τον συγχαρεί για την πορεία του στο υπουργείο. Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα η κλήση έγινε στο κινητό του Κωστή Χατζηδάκη από τηλέφωνο με απόκρυψη, και είχε πολλούς συμβολισμούς.

Η εξήγηση που δίνει ο Μικροπολιτικός είναι ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θέλει να πριμοδοτήσει τον Κωστή Χατζηδάκη ώστε να τον κρατήσει ενεργό ως εναλλακτική λύση για τη θέση του Επιτρόπου. Μέχρι και τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ντόρα Μπακογιάννη το όνομα του πρώην υπουργού όντως συμπεριλαμβανόταν στις υποψηφιότητας. Τώρα ο Κάρολος Παπούλιας φαίνεται πως το επαναφέρει, ενώ σύμφωνα με τα ΝΕΑ «και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν τρελαίνεται να δει την Ντόρα στην Επιτροπή. Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως η κυρία το θεωρεί δεδομένο. Μύλος...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ