Απέδρασε ο ένας γιος του Καντάφι, πιθανότατα νεκρός ο άλλος - iefimerida.gr

Απέδρασε ο ένας γιος του Καντάφι, πιθανότατα νεκρός ο άλλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μοχάμεντ Καντάφι διέφυγε από το σπίτι όπου βρισκόταν υπό περιορισμό με τη βοήθεια στρατευμάτων πιστών στο καθεστώς, ενώ βρέθηκαν και δύο σωροί μια εκ των οποίων πιθανον ανήκει στον άλλο γιο του Μουαμάρ Καντάφι, Χαμίς μετέδωσε πριν από λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera

Ο Μοχάμεντ είναι ένας από τους τρεις γιους του Μουάμαρ Καντάφι που είχε συλληφθεί από τους εξεγερμένους. Δυνάμεις πιστές στο καθεστώς εισέβαλαν στο σπίτι όπου βρισκόταν ο Μοχάμεντ και τον απελευθέρωσαν, αφού συγκρούστηκαν με τους φρουρούς, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο. Ο Μοχάμεντ είχε παραδοθεί στους εξεγερμένους χθες Κυριακή και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Το δίκτυο του Κατάρ επικαλούμενο πηγές οι οποίες δεν κατονομάζονται μετέδωσε επίσης πως βρέθηκαν δύο σοροί, που θα μπορούσαν να ανήκουν στον γιο του Μουάμαρ Καντάφι, Χαμίς και στον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Αμπντάλα αλ Σενούσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ