Τίτλοι τέλους για το καλλιτεχνικό ζευγάρι Celine Dion και René Angélil [Εικόνες] - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για το καλλιτεχνικό ζευγάρι Celine Dion και René Angélil [Εικόνες]

ntion
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από 30 χρόνια κοινής πορείας, η Céline Dion και ο René Angélil αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Οι δυο τους εκτός από ανδρόγυνο υπήρξαν και στενοί συνεργάτες, μάλιστα η καλλιτεχνική πορεία της διάσημης Καναδής τραγουδίστριας είναι ταυτισμένη με τον René Angélil ο οποίος ήταν ο μάνατζερ και ο φύλακας άγγελος της.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα του «Le point» η μακρά πορεία τους τελειώνει και πλέον την σκυτάλη ως μάνατζερ της Celine Dion αναλαμβάνει ο Aldo Giampaolo που είναι και επιστήθειος φίλος του René Angélil.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο René Angélil εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας τους «από σήμερα ο καλός μου φίλος Aldo Giampaolo, αναλαμβάνει τη διαχείριση της εταιρείας παραγωγή Les Productions Feeling που προωθεί την καριέρα της Céline Dion».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο Σελίν Ντιόν René Angélil
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ