Επεισόδια και άγριο ξύλο στο Σάο Πάολο λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ - Συγκρούσεις, χημικά και τραυματίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια και άγριο ξύλο στο Σάο Πάολο λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ - Συγκρούσεις, χημικά και τραυματίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξέσπασαν σοβαρές ταραχές στο Σάο Πάολο. Δεκάδες διαδηλωτές (που πλήθαιναν καθώς περνούσε η ώρα), οι οποίοι αντιτίθενται στη διοργάνωση του Μουντιάλ από τη Βραζιλία, συγκεντρώθηκαν σε σταθμούς του Μετρό, ενώ προσπάθησαν να κλείσουν την κεντρική λεωφόρο που οδηγεί στο γήπεδο Arena Corinthians όπου θα γίνει η τελετή έναρξης και το ματς Βραζιλία-Κροατία.

Σύμφωνα με το BBC τουλάχιστον ένας διαδηλωτής συνελήφθη ενώ έχει τραυματιστεί η Ελληνοκαναδή παραγωγός του CNN Μπάρμπαρα Αρβανιτίδης. Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και σφαίρες από καουτσούκ. Ο κόσμος φώναζε «αν δεν αποκτήσουμε δικαιώματα, δεν θα έχετε Παγκόσμιο Κύπελλο». Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως τεταμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Μουντιάλ Σάο Πάολο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ