Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» δίνει δουλειά σε 70 νέους –Πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση - iefimerida.gr

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» δίνει δουλειά σε 70 νέους –Πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δουλειά σε 70 νέους «δίνει» ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Προσφέρει θέσεις εργασίας, εξάμηνης αμειβόμενης επαγγελματικής εμπειρίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης του αεροδρομίου.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος», επιθυμώντας να συμβάλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέρει σε 70 νέους, από 19 έως 29 ετών, εργασία για περίοδο 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 29/6/2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, να καταθέσουν αίτηση και να υποβάλουν το βιογραφικό τους μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου: http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ