Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα. Η ευνοϊκή θέση της Σελήνης στον Τοξότη σάς ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις. Ακόμη, μπορεί να βοηθήσετε πρόσωπα της οικογένειάς σας στα θέματα που τα απασχολούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Μαρτίου θυμηθείτε ότι ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τις οικογενειακές σας υποθέσεις γενικότερα. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Απριλίου τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά, αν και θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι. Κινηθείτε μεθοδικά. Σήμερα και αύριο ένα οικονομικό σας θέμα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά όπως νομίζετε. Ακόμη και μια μικρή λαθεμένη κίνηση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αντίθετα σε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα σας θα έχετε επιτυχία. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν τις επιδιώξεις σας σε θέματα που σας απασχολούν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Μαΐου. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Μαΐου και μέχρι το τέλος του ζωδίου σας θυμηθείτε ότι, έστω και αν είναι δύσκολα τα πράγματα, έχετε ενάμισι μήνα μπροστά σας, κατά τον οποίο ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας. Βέβαια δεν πρέπει να είστε υπερβολικοί στις ενέργειές σας, γιατί αργότερα θα έρθει ο Κρόνος να ελέγξει το τι έχετε πράξει αυτόν τον καιρό. Σας απασχολούν άμεσα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Μαΐου θέματα που έχουν σχέση με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές σας υποθέσεις καθυστερούν, αλλά μόνο για αυτό το διάστημα. Γενικότερα προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι. Ενώ υπάρχουν λύσεις στα ήδη υπάρχοντα προβλήματά σας, θα πρέπει την περίοδο αυτή, και μέχρι τον Αύγουστο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφύγετε απρόβλεπτα γεγονότα και απρόβλεπτες καταστάσεις. Τον Αύγουστο ο Άρης θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας και αν το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει δυσκολίες θα τις αναζωπυρώσει. Προσέχετε λοιπόν ιδιαίτερα. Θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα πρέπει να τα εξομαλύνετε. Αν δηλαδή είχατε μια κακή σχέση με κάποιο πρόσωπο, τώρα μπορεί να διορθωθεί.

Δίδυμοι

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο καλεί εσάς τους Διδύμους να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σε πολλούς από σας θα υπάρξουν αλλαγές, θα ασχοληθείτε με πρωτόγνωρα πράγματα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουνίου. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας, ενώ η κοινωνική σας ζωή μπαίνει σε νέους δρόμους. Βέβαια, υπάρχει ένα άγχος, κάτι το οποίο βασανίζει την καρδιά σας και έχει σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο πρέπει αυτόν τον καιρό να τους προσέχετε ιδιαίτερα. Ίσως πρέπει να τους βοηθήσετε στα προβλήματά τους, έστω και αν φαίνεται ότι όλα πηγαίνουν καλά.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, βρίσκεται σε μια χαρούμενη και αισιόδοξη θέση, αυτή του Τοξότη. Μπορείτε τώρα να φέρετε εις πέρας σημαντικές εργασίες ή να αλλάξετε κάτι στον χώρο της εργασίας σας. Παράλληλα βρίσκονται σημαντικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Ιουλίου δείξτε ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες τόσο σε οικογενειακά θέματα όσο και σε θέματα σχέσεων. Διαφυλάξτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θέματα που είχαν παρουσιαστεί τον Απρίλιο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, για να επιλυθούν. Δείξτε λοιπόν μεγάλη προσοχή. Σήμερα και αύριο μην επιτρέψετε σε φίλους να επεμβαίνουν στην οικογενειακή σας ζωή, η οποία είναι σημαντική για σας. Αν έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας (21-23/6), θα έχετε καθυστερήσεις σε γράμματα, μηνύματα, τηλεφωνήματα αλλά και ειδήσεις που περιμένετε ή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες παρεξηγήσεις. Όμως, έστω και αν τώρα υπάρχουν καθυστερήσεις ή κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν και σας αποκαρδιώνουν, θυμηθείτε ότι μετά τις 13-15 Ιουλίου όλα θα τακτοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Αν έχετε μετανιώσει για κάτι, θα πάρετε οριστικές αποφάσεις μετά τις 13 Ιουλίου, όταν οι δεύτερες σκέψεις θα είναι σοφότερες. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 16 Ιουλίου και όχι μόνο, όλοι όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, την περίοδο αυτή, Ιουνίου – Ιουλίου ο Δίας έχει να σας δώσει πολλά, αρκεί βεβαίως να μην κάνετε υπερβολές. Αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας ή ακόμα και υγείας. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουλίου σκεφτείτε πολύ καλά τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πρωτόγνωρα πράγματα σας συμβαίνουν αυτόν τον καιρό, ίσως θέλετε να αποσπαστείτε από όλα και να αλλάξετε τα πάντα. Δεν είναι όμως πάντοτε εφικτό κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα αν δεν έχετε προετοιμάσει την διάδοχο κατάσταση. Ίσως πικραθείτε από φίλους ή χρειαστεί να συμπαρασταθείτε εσείς σε αυτούς.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μια πολύ ωραία μέρα η σημερινή, με την Σελήνη στον Τοξότη να σας φέρνει κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Αυγούστου ανοίξτε τα φτερά σας. Ο Ουρανός σάς ανοίγει δρόμους είτε για το εξωτερικό, είτε για έναν καινούργιο έρωτα, είτε γενικότερα για κάτι καινούργιο και πολύ σημαντικό. Όμως οι οικογενειακές καταστάσεις όπως και η συναισθηματική και η επαγγελματική σας ζωή δεν φαίνεται να λένε τα ίδια πράγματα για σας. Αντίθετα μπορεί να είστε ιδιαίτερα φορτισμένοι ή απογοητευμένοι σε αυτούς τους τομείς, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Αυγούστου. Ο Κρόνος σας φέρνει οικογενειακά προβλήματα τα οποία έχουν άμεση επίπτωση και στην κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Μην δώσετε συνέχεια σε συζητήσεις, σε επαφές ακόμη και σε σχόλια εις βάρος σας. Μετά τις 17 Ιουνίου που ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στους Διδύμους θα έχετε σημαντικές φιλίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα θέματά σας, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εάν στο παρελθόν δεν καταφέρατε να επιτύχετε κάποιες συμφωνίες με φίλους ή πρόσωπα από την κοινωνική σας ζωή, τώρα, μετά τις 17 Ιουνίου, θα μπορούν να επιτευχθούν.

Παρθένος

Από εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η σημερινή μέρα ζητά να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποια από αυτά και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι πιθανό οι φίλοι να σας βοηθήσουν σε αυτό. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας είτε θα δείτε φίλους από τα παλιά, αυτές τις μέρες, είτε θα αναθεωρήσετε τις απόψεις που έχετε για αυτούς. Θυμηθείτε, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε λοιπόν να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για οικονομικούς λόγους. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου, ένα ταξίδι, μια σχέση, θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό φαίνεται να καθυστερούν αυτό το διήμερο. Μετά από αυτές τις δύο μέρες, που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ο Δίας βοηθά τα σχέδια όσων έχουν γεννηθεί μετά τις 16 Σεπτεμβρίου. Επωφεληθείτε. Για το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου θα έχετε την βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, κάτι το οποίο ενισχύει και προωθεί τα σχέδιά σας. Ωστόσο, τα οικονομικά σας απαιτούν προσοχή αυτόν τον καιρό. Αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις ή κάποιες σοβαρές οικονομικές κινήσεις.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα σάς φορτίζει αυτό το διήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 25-26 Σεπτεμβρίου, σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε ένα επαγγελματικό σας θέμα, το οποίο καθυστερεί. Καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι τις 2 Ιουλίου, αφού όλο αυτό το διάστημα ο Ερμής είναι ανάδρομος. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου, καθώς ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο σας είχε απασχολήσει και τον Απρίλιο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Το διήμερο που ακολουθεί δεν είναι ευνοϊκό για ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό σας θέμα. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Οκτωβρίου θα βρεθούν λύσεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αν και θα πρέπει να κρατάτε βέβαια πάντα μικρό καλάθι.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα το οποίο ενδεχομένως να βοηθήσει τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμη και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Δεν πρέπει να κάνετε κινήσεις, οι οποίες δεν υπόσχονται σημαντική επιτυχία, ενώ πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες αυτές είναι SOS, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου. Σήμερα και αύριο ελάτε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μην δημιουργείτε παρεξηγήσεις και προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή. Κάτι παρασκηνιακό συμβαίνει αυτόν τον καιρό, το οποίο είναι σημαντικό. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι μετά τις 14-16 Νοεμβρίου, η τύχη είναι με το μέρος σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια καλή μέρα, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να βοηθά τις αλλαγές στα σχέδιά σας. Κάτι απρόβλεπτο υπάρχει αυτήν την περίοδο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Δεκεμβρίου. Αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο, με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο. Ακόμη θα σας απασχολήσει ένα θέμα εργασίας ή υγείας, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα, ακόμη και αν καθυστερεί, δείχνει να είναι κοντά στη λύση του. Για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά άλλων (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), μπορούν τώρα να προωθηθούν.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι, αν και η Αφροδίτη βρίσκεται σε ευνοϊκό για σας ζώδιο, αυτό το τριήμερο – τετραήμερο, Πέμπτη με Κυριακή, θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αυτές οι σχέσεις και οι συνεργασίες, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου, θα μπορούσαν να πάνε καλά έστω και με ένα μικρό εμπόδιο, το οποίο όμως μπορείτε να παρακάμψετε. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Ιανουαρίου πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή το διήμερο που ακολουθεί. Κάποια απωθημένα που έχετε ίσως βγουν στην επιφάνεια, ενώ προσοχή πρέπει να δείξετε τόσο στην υγεία σας όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τώρα σημαντικά σχέδια, τα οποία σας ανοίγουν νέους δρόμους στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Ωστόσο ένα οικογενειακό σας θέμα μπορεί να σας φορτίσει, ιδίως εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Φεβρουαρίου θέτοντας διλήμματα για ένα ζήτημα που έχει σχέση με τα κοινωνικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Ο χώρος της εργασίας σας έχει πολλά να σας δώσει, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά σε θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή, η οποία είναι πολύ σημαντική για σας. Θα κάνετε πολλές και θεαματικές αλλαγές, ενώ αυτό το διάστημα θα πρέπει να συνεχίσετε να φροντίζετε την υγεία σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Σήμερα και αύριο ίσως προβληματιστείτε για μια συνάντηση. Πάντως οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ