Κλείδωσε το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη για τη θέση της Επιτρόπου - iefimerida.gr

Κλείδωσε το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη για τη θέση της Επιτρόπου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως και σήμερα να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός πως η επόμενη Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη. Μετά το μυστικό ραντεβού με τον πρωθυπουργό στο πατρικό σπίτι του Αντωνη Σαμαρά στη Μουρούζη, η κυρία Μπακογιάννη έχει εξαφανιστεί και αφού τα αρχικά σενάρια για την ένταξη της στο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν επιβεβαιώθηκαν, η πρώην υπουργός ετοιμάζεται για την Κομισιόν.

Οπως γράφει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα ο μόνος λόγος για να μην ανακοινωθεί ακόμα είναι γιατί τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και η κυρία Μπακογιάννη ψάχνουν να δουν τι χαρτοφυλάκιο θα αναλάβει, αφού και οι δύο επιθυμούν κάτι καλύτερο από αυτό της Αλιείας που έχει η Μαρία Δαμάνακη. Μάλιστα η πρώην υπουργός της ΝΔ φαίνεται να επιθυμεί αυτό της εξωτερικής πολιτικής, αυτό που κατέχει σήμερα η βρετανή Κάθριν Αστον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ