Εκλογές στο Αριστοτέλειο -Θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για το νέο πρύτανη - iefimerida.gr

Εκλογές στο Αριστοτέλειο -Θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για το νέο πρύτανη

Εκλογές στο Αριστοτέλειο -Θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για το νέο πρύτανη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη, τα περίπου 2.200 μέλη ΔΕΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θα κληθούν να ψηφίσουν για το νέο πρύτανη. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και τα μέλη ΔΕΠ θα πρέπει να επιλέξουν έναν εκ των τριών υποψηφίων. Για να μπορέσει να εκλεγεί ο νέος πρύτανης θα πρέπει να συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 50%. Σε διαφορετική περίπτωση η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την Παρασκευή μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων.

Από τις 10 σήμερα το πρωί, στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, οι τρεις υποψήφιοι πρυτάνεις παρουσιάζουν τις θέσεις τους ενώπιον των μελών ΔΕΠ και απαντούν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Ο Στέργιος Λογοθετίδης, καθηγητής του τμήματος Φυσικής. Ως συνεργάτες του, υποψήφιους για τις θέσεις των αντιπρυτάνεων, ο κ. Λογοθετίδης έχει ανακοινώσει τους: Μιχαήλ Δανιηλίδη, καθηγητή Ιατρικής, Βασιλική Δεληγιάννη - Κουιμτζή, καθηγήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, Ιφιγένεια Καμτσίδου αναπληρώτρια καθηγήτρια Νομικής, Σπύρο Παυλίδη, καθηγητή Γεωλογίας, Ξενοφώντα Σαχίνη, καθηγητή Χαρακτικής και Νικόλαο Τσινίκα, καθηγητή Αρχιτεκτονικής.

Ο Περικλής Μήτκας, καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον Θεόδωρο Λαόπουλο, καθηγητή στη Σχολή Θετικών Επιστημών, τον Νίκο Βαρσακέλη, καθηγητή Οικονομικών Επιστημών και τη Βούλα Αργυροπούλου-Πατάκα, καθηγήτρια στη Σχολή Επιστημών Υγείας.

Ο Γιάννης Παπαδογιάννης, καθηγητής Χημείας, θα πλαισιώνεται από τη Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου, καθηγήτρια Νομικής, τον Χρήστο Αντωνόπουλο. καθηγητή Πολυτεχνικής και τον Τιμολέοντα Ράλλη, καθηγητή στη Σχολή Επιστημών Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ