Βούλτεψη: Το ΔΝΤ ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο – Δεν θα κάνουμε όσα λέει - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Το ΔΝΤ ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο – Δεν θα κάνουμε όσα λέει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκθεση του ΔΝΤ ήταν γνωστή στην κυβέρνηση από τις 30 Μαΐου αλλά δημοσιοποιήθηκε χθες , αφού δόθηκε η δόση του δανείου προς τη χώρα μας, υποστήριξε η Σοφία Βούλτεψη.

Η νέα Κυβερνητική Εκπρόσωπος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή τπυ ΑΝΤ1 τόνισε ότι το ΔΝΤ έχει ειδικό τρόπο που εκφράζεται, καθώς «ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο», ενώ σημειωσε ότι το ταμείο δεν έχει καμία αρμοδιότητα και δεν παρεμβαίνει όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις, «απλώς, επειδή εκδίδονται, τις βάζει στους κινδύνους».

Η Σοφία Βούλτεψη όταν κλήθηκε να σχολιάσει την «προειδοποίηση» του ταμείου πως οι δικαστικές αποφάσεις συνιστούν «κίνδυνο» για τα μισθολογικά και για τα τέλη ακινήτων υποστήριξε ότι «κάνει την έκθεσή του και την κάνει αντικειμενικά. Ότι λέει το ΔΝΤ, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε εμείς εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ