Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί μπορείτε και σήμερα να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας, με την ακίνητη περιουσία σας, με τα παιδιά ή γενικότερα με νεαρά άτομα. Ακόμη, και για όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ένα οικονομικό σας θέμα. Σήμερα όμως, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, μπορεί να επιλυθεί ένα οικονομικό θέμα, το οποίο εμπλέκεται και με την οικογένειά σας. Ο Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί δυσάρεστα γεγονότα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 2-4 Απριλίου. Αποφύγετε τις διενέξεις και τις συγκρούσεις τόσο για οικογενειακά σας θέματα όσο και με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Δεν είστε έτοιμοι να αξιολογήσετε και να ξεπεράσετε θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας και αυτό ενδεχομένως να σας δημιουργήσει προβλήματα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Επομένως αξιοποιήστε την σημερινή ημέρα, αλλά γενικότερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Απριλίου οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Ο Δίας δίνει λύσεις σε οικογενειακά θέματα ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας, αρκεί να μην υπερβάλλετε.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η σημερινή είναι ακόμη μια μέρα, κατά την οποία σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ωστόσο σήμερα βρίσκονται λύσεις σε αυτά. Η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου. Ενδεχομένως να υπάρξουν απογοητεύσεις, παρά το γεγονός ότι αναθεωρείτε και μετανιώνετε για πολλά, ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου ευνοείστε πολύ με τον Δία να διορθώνει τα κακώς κείμενα, ενώ σήμερα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θέματα εργασίας ή υγείας σάς απασχολούν άμεσα. Μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και γενικότερα μέχρι τις 25 Ιουνίου ίσως υπάρξουν απρόοπτες ανατροπές σε αυτούς τους τομείς.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι θα κάνετε πολλές αλλαγές, με τις δεύτερες σκέψεις να είναι σοφότερες. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, επιστρέφει στο δικό σας ζώδιο την ερχόμενη εβδομάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα. Όμως η περίοδος αυτή είναι αρκετά εκρηκτική, θα μπορούσα να πω. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ώστε να μην δημιουργηθούν απρόβλεπτα γεγονότα και απρόβλεπτες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, όπως επίσης και τυχόν θέματα υγείας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουνίου θα ενοχληθείτε αυτή την περίοδο, μέχρι τις 25 Ιουνίου, από τον διαφορετικό τρόπο συμπεριφοράς κάποιων φίλων σας, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο και σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Σίγουρα όμως την περίοδο αυτή είναι συγκεχυμένα αυτά που θέλετε.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους οι μέρες αυτές ήταν κάπως βαριές, αλλά σήμερα η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό είναι βοηθητική για σας, και έρχεστε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Ιουνίου είτε βλέπετε παλιούς φίλους, είτε σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε πράγματα, τα οποία σας έχουν φορτίσει. Οι φίλοι μπορεί να σας βοηθούν τώρα, αλλά η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει αντιφατικά γεγονότα, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιουλίου. Προσέχετε, γιατί ενδεχομένως να έχετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Επίσης οικογενειακά θέματα έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 16 Ιουλίου μπορείτε να βλέπετε με αισιόδοξη ματιά την πορεία της ζωής σας παρά το γεγονός ότι η περίοδος αυτή γενικότερα προβληματίζει εσάς τους Καρκίνους σε πολλά επίπεδα. Προβληματισμοί υπάρχουν τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε οικογενειακό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη και εσείς οι Καρκίνοι του Ιουνίου, που έχετε ένα πρόγραμμα βιώσιμο, ένα πλάνο πραγματοποιήσιμο, αυτή την εποχή βλέπετε τις εξελίξεις να καθυστερούν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτή είναι μεν μια αισιόδοξη περίοδος, όμως οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Ενδεχομένως να έχετε άγχος για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή για τα φιλικά σας πρόσωπα. Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και σας προβληματίζει. Το τέλος της εβδομάδας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Αυγούστου. Προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή ακόμα και με την υγεία σας. Δώστε προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε, που κυκλοφορείτε, ακόμη και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα από το τέλος Ιουλίου. Αφήστε λοιπόν για τότε τις πολύ σοβαρές υποθέσεις σας. Κατά την διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων πρόσωπα κύρους γοητεύονται από σας και σας βοηθούν, αυτό όμως δεν ισχύει για το τέλος της εβδομάδας. Δρόμοι ανοίγονται για ταξίδια, για σπουδές και για αλλαγές, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου. Αυτά όλα θα πραγματοποιηθούν από τις αρχές Αυγούστου και μετά.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αυτή είναι μια περίεργη περίοδος, κατά την οποία σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε τα επαγγελματικά σας θέματα. Ένα θέμα της επαγγελματικής ή της κοινωνικής σας ζωής επανέρχεται μετά τις 17 Ιουνίου και σας φορτίζει. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 15-16 Σεπτεμβρίου είναι μια καλή περίοδος, στη διάρκεια της οποίας πολλά πράγματα διορθώνονται, έστω και με πιέσεις. Τώρα όμως δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα, είτε αφορούν στα τρέχοντα οικονομικά σας είτε στις επενδύσεις και τα κεφάλαιά σας, είτε ακόμη στα οικονομικά με τα οποία εμπλέκονται και τα παιδιά. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε τις συζητήσεις. Γενικότερα προσέχετε τόσο τα οικονομικά σας όσο και την υγεία σας. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου. Αποκλείεται σήμερα να μην έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες παρά το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Ζυγός

Αν και οι μέρες αυτές είναι περίεργες για σας τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας θέματα αλλά και να δείτε τους φίλους σας. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 5 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε μέχρι τις 25 Ιουνίου, αφού είναι πιθανό να σας απασχολούν ιδιαίτερα κρυολογήματα, μικροατυχήματα, οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σχέσεων. Η Πανσέληνος μάλιστα που πραγματοποιείται στις 13 του μήνα δημιουργεί αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο είστε απαλλαγμένοι από τις δυσκολίες αυτής της περιόδου, έστω και αν αναβάλλονται ή καθυστερούν πράγματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας σας σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα ευνοείται ιδιαίτερα, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 -16 Νοεμβρίου. Προσπαθήστε λοιπόν να ρυθμίσετε τώρα τις υποθέσεις σας, παρά το γεγονός ότι ίσως να μην αντέξουν σε βάθος χρόνου. Προσέξτε το αυτό. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Νοεμβρίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί προς το τέλος της εβδομάδας, αφού μια σχέση σας θα μπορούσε να διαρραγεί. Κινηθείτε μυστικά, καθώς υπάρχει ενεργό παρασκήνιο. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο βρίσκεστε σε μια ασάφεια, σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε θέματα που έχουν σχέση τόσο με τα οικονομικά σας όσο και με τα συναισθηματικά σας θέματα. Προσέχετε την υγεία σας αλλά και τον χώρο της εργασίας σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες είναι μια καλή μέρα η σημερινή, με την Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο. Ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, ενώ θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή την υγεία σας προωθούνται. Μην αφήσετε τίποτε για το τέλος της εβδομάδας, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα σας απασχολεί άμεσα. Γενικότερα, τα οικονομικά σας θέματα σας αγχώνουν. Πάνω από όλα, την περίοδο αυτή, μέχρι τις 25 Ιουνίου, μην αφήσετε τους φίλους να αναμειχθούν με τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θέματα γενικότερα.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους υπάρχει ένταση αυτές τις μέρες, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά. Ο Άρης δημιουργεί αβέβαιες καταστάσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε θέματα υγείας. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, για πολλά πράγματα θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή και δημιουργική περίοδο, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στο μέλλον. Οι ιδέες σας είναι σημαντικές και βοηθούν τις επιδιώξεις σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας, ειδικά σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιανουαρίου. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες.

Υδροχόος

Αν και η χτεσινή ημέρα είχε κάποιους προβληματισμούς για σας τους Υδροχόους, η σημερινή σάς αποζημιώνει μέσα από ένα επαγγελματικό η ένα κοινωνικό γεγονός. Οι φίλοι είναι κοντά σας. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Φεβρουαρίου μην αφήσετε τίποτε σημαντικό για το τέλος της εβδομάδας, ώστε να αποφύγετε ενοχλήσεις τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέματα που έχουν σχέση με κάποια ταξίδια, τις σπουδές σας και τις νομικές σας υποθέσεις δεν ευνοούνται την περίοδο αυτή. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αυτό το διάστημα, καθώς είστε αρκετά παρορμητικοί και οι διενέξεις κοστίζουν. Στον χώρο της δουλειάς σας θα έχετε εξαιρετικές εξελίξεις.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι πολύ σημαντική η περίοδος που διανύουμε. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας συμπαραστέκονται, ενώ βλέπετε ανθρώπους από τα παλιά, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί Φεβρουάριο. Μεγάλη τύχη υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Μαρτίου, όμως τα ζητήματα της υγείας σας και της εργασίας σας, όπως και τα οικονομικά σας θέματα, θα πρέπει να τα προσέχετε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ