Ποιοι δεν άφησαν τον Σαμαρά να φάει τη σαλάτα του λίγο πριν από την ορκωμοσία των νέων υπουργών - iefimerida.gr

Ποιοι δεν άφησαν τον Σαμαρά να φάει τη σαλάτα του λίγο πριν από την ορκωμοσία των νέων υπουργών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι δύο συνεργάτες του, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου, περίπου 45 λεπτά πριν από τον ανασχηματισμό μετέβησαν στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στη «Βιβλιοθήκη» για να φάνε μία χωριάτικη σαλάτα και στη συνέχεια να πάνε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ωστόσο μάλλον η επιλογή της περιοχής ήταν άτυχη καθώς όπως γράφει και ο Βηματοδότης, άλλοι τον πλησίαζαν για να τον συγχαρούν, άλλοι για να τον χαιρετήσουν, άλλοι για να του πουν τον πόνο τους (π.χ. συνταξιούχος παραπονέθηκε γιατί του έκοψαν τη σύνταξή του) και ένας για του πει το... παρελθόν του νέου «τσάρου της Οικονομίας» Γκίκα Χαρδούβελη. Ηταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Κύπρου (αυτός που παραιτήθηκε αφού συμφώνησε για το κούρεμα των καταθέσεων) Μιχάλης Σαρρής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ