Οι πιο καυτές φωτογραφίες γάμου -Ζευγάρι πόζαρε με φόντο τις φλόγες μίας πυρκαγιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο καυτές φωτογραφίες γάμου -Ζευγάρι πόζαρε με φόντο τις φλόγες μίας πυρκαγιάς [εικόνες]

Οι πιο καυτές φωτογραφίες γάμου -Ζευγάρι πόζαρε με φόντο τις φλόγες μίας πυρκαγι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η φωτογραφία που βλέπει κάποιος πιθανότατα περισσότερες φορές και από εκείνη της ταυτότητας. Με δεδομένο ότι συνήθως υπάρχει σε κάποιο σημείο του σπιτιού κορνιζαρισμένη, η φωτογραφία του γάμου θα πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο, προκειμένου να μην βαρεθεί κανείς να την αντικρίζει για το υπόλοιπο της ζωής. Ενα ζευγάρι στο Ορεγκον σίγουρα το πέτυχε αυτό.

Ο Μάικλ Γουόλμπερ και η Ειπριλ Χάρτλεϊ θα διηγούνται ακόμη και στα εγγόνια τους πώς την ημέρα που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους κατέληξαν να ποζάρουν με φόντο τις φλόγες μίας πυρκαγιάς.

Το περιστατικό έγινε στο Ορεγκον. Ολα ήταν έτοιμα για να αρχίσει η τελετή, όταν ξαφνικά έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες που τους ενημέρωσαν ότι έπρεπε να φύγουν, καθώς είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στην περιοχή. Βλέποντας όμως την αναστάτωση που τους προκάλεσαν, επέτρεψαν τελικά στο ζευγάρι να ανταλλάξει «τροχάδην» τους όρκους αιώνιας πίστης και απλά τους ζήτησαν να μεταφέρουν σε άλλο σημείο το πάρτι, όπως και έγινε.

Πριν φύγουν όμως, ο φωτογράφος τους, Τζος Νιούτον, είχε την έμπνευση να τους βάλει να ποζάρουν στο δρόμο, με φόντο τις φλόγες και τους καπνούς. Και μόλις ανέβασε κάποιες από τις εικονες στο λογαριασμό τους στο Facebook, έγιναν αμέσως viral.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ