Πρεμιέρα μουντιάλ χωρίς τους... γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ -Ακύρωσε την εμφάνισή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρεμιέρα μουντιάλ χωρίς τους... γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ -Ακύρωσε την εμφάνισή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά οι φαν του ποδοσφαίρου δεν θα έχουν τη χαρά να δουν τη Τζένιφερ Λόπεζ να κουνάει αισθησιακά τους γλουτούς της στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Βραζιλία.

Η Λατίνα σταρ ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Σάο Πάολο, στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η FIFA. Η αιτία είναι «ζητήματα που προέκυψαν με την παραγωγή».

Η Λόπεζ επρόκειτο να ανέβει στη σκηνή και να ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης «We Are One» μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε.

Έτσι στην τελετή έναρξης, διάρκειας 25 λεπτών, από το τραγούδι του μουντιάλ θα λείπει η 44χρονη JLΟ. Στην παρουσίαση στο «Corinthians Arena» θα συμμετάσχουν συνολικά 600 καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα κρουστών, ενώ αναμένονται πάνω από 60.000 φίλαθλοι που παρακολουθήσουν και τον αγώνα Βραζιλία-Κροατία. Την ίδια ώρα περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα είναι «κολλημένοι» στην τηλεοράσεις τους.

Το βίντεο κλιπ από το τραγούδι του Μουντιάλ που είχε δημιουργήσει προσδοκίες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ