Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η πορεία του ανάδρομου Ερμή επηρεάζει τις οικογενειακές σας υποθέσεις ή θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Μαρτίου. Για θέματα παιδιών ή για ένα οικονομικό σας θέμα ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις. Γενικότερα όμως τα οικονομικά σας μπαίνουν σε νέα πορεία. Την Παρασκευή ασχοληθείτε με την εργασία σας ή ακόμη και με την υγεία σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ειδικότερα το Σάββατο, αισθητές θα είναι οι αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-7 Απριλίου. Προσπαθήστε, όσο είναι δυνατό να αποφύγετε τις εντάσεις. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα, κατά την οποία μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν. Ακόμη μπορεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να κάνετε κάποιες διαδρομές, κάποιες μετακινήσεις. Αποφύγετε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου νιώθετε πρωτόγνωρα και πολύ σημαντικά πράγματα. Πρωτόγνωρα όσον αφορά σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ξεκινά μια επανάσταση μέσα σας και θέλετε να αλλάξετε γενικότερα την ζωή σας. Σε αυτή σας την ανάγκη μπορούν να σας βοηθήσουν φίλοι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείτε και το επόμενο βήμα. Αν αλλάξετε κάτι, σκεφτείτε και τι θα κάνετε μετά. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Απριλίου μια υπερβολή υπάρχει σε ό,τι αφορά οικογενειακά σας θέματα. Μελετήστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να σκεφτείτε τα επαγγελματικά σας βήματα, όχι όμως και να τα υλοποιήσετε.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους πρώτα -πρώτα υπάρχει η θετικότατη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, η οποία πραγματοποιείται την Δευτέρα, αλλά επηρεάζει ήδη από το Σαββατοκύριακο. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Μαΐου, φέρνοντας ενδεχομένως κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Θέματα, όμως, τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι πιθανό να σας φορτίσουν. Ο ανάδρομος Ερμής σάς οδηγεί στο να ξανασκεφτείτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τους φίλους σας, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας. Η Παρασκευή είναι πολύ ωραία μέρα, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Το Σαββατοκύριακο προσέχετε την υγεία σας ή ακόμα και θέματα της εργασία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12-13 Μαΐου μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν, καθώς πολλά θέματα μπορεί να επιλυθούν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Μαΐου και προβληματίζεστε από την συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών σας οι φίλοι ή οι συγγενείς δίνουν λύσεις, τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα. Πάντως, οι σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δείχνουν κάπως διαταραγμένες. Προσέχετε την υγεία σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους οι μυστικές επαφές και μυστικές σχέσεις ευνοούνται, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής γίνεται ανάδρομος. Σκεφτείτε κάποια σοβαρά και σημαντικά οικονομικά θέματα, ωστόσο να θυμάστε το εξής: Στις 17 Ιουνίου ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο όπου παραμένει μέχρι τις 12 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι παλιές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Πολλές φορές με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία σκεφτόμαστε παλιές υποθέσεις, τις οποίες θέλουμε να διορθώσουμε. Τα οικονομικά σας πάντως ευνοούνται, ενώ σας απασχολούν τα οικογενειακά σας θέματα. Το Σαββατοκύριακο θέλετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, αλλά τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος σας απασχολούν έντονα.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Ιουνίου είχατε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Ακόμα και κάποια σχέδια που είχατε μπορεί να μην πραγματοποιηθούν τώρα, αλλά θα επανέλθουν μετά τις 13 Ιουλίου. Μετά τις 13 Ιουλίου θέματα τα οποία τώρα καθυστερούν, επανέρχονται στο προσκήνιο. Την Παρασκευή δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε σημαντικές οικογενειακές εντάσεις και πάνω από όλα μην μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας θέματα στην οικογενειακή σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου έχετε την ευκαιρία, ειδικά την Δευτέρα αλλά μπορείτε και νωρίτερα ( μέσα στο Σαββατοκύριακο), να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικότερα, μια σχέση αναζωπυρώνεται, ενώ οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή είναι για σας πολύ σημαντικά. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουλίου, ο Δίας σας ευνοεί καθώς βρίσκεται ακόμη στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτήν την περίοδο. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο ίσως δημιουργηθούν κάποια θέματα, αν η συμπεριφορά σας είναι υπερβολική.

Λέων

Για σας τους Λέοντες οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι αρκετά σημαντικές. Ο Ερμής, ανάδρομος στο προηγούμενο από σας ζώδιο, σταματά τυχόν σχόλια ή μυστικές επαφές. Θα μπορούσα να πω, ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως είναι θετική για σας, καθώς στις 17 Ιουνίου θα επιστρέψει (ανάδρομος ) στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι αναθεωρείτε σχέσεις και θέματα που αφορούν τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η θέση της Αφροδίτης επηρεάζει ένα σοβαρό επαγγελματικό σας θέμα, τα αποτελέσματα του οποίου σάς ικανοποιούν. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο μπορεί να είναι εκρηκτικό για σας, με φορτισμένες μετακινήσεις και συζητήσεις. Προσέχετε τον τρόπο που κινείστε με το αυτοκίνητο, πώς κυκλοφορείτε και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Ίσως υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις.. Γενικότερα όμως, το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για σας!

Παρθένος

Παρθένοι μου, ο Ερμής, που γίνεται ανάδρομος το Σάββατο, είναι και δικό σας κυβερνήτης. Έτσι, μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να αλλάξετε γνώμη, να θυμηθείτε εκ νέου θέματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο. Τις τελικές σας αποφάσεις όμως θα τις πάρετε μετά τις 2 Ιουλίου. Την Παρασκευή η Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για σας, καθώς βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Προετοιμάζεται μάλιστα μια πολύ ευχάριστη πορεία, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου. Μια πολύ σημαντική εποχή ξεκινά για σας, με νέους δρόμους να ανοίγονται για σημαντικά νομικά και διαδικαστικά θέματα, για ταξίδια στο εξωτερικό, για την συναισθηματική σας ζωή. Μια σχέση σας αναζωπυρώνεται. Μέσα σε όλα αυτά έχετε και την στήριξη του Δία, ο οποίος αργά και σταθερά βοηθά τα σχέδιά σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας, θέματα οικονομικά ευνοούνται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Σεπτεμβρίου. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας προωθούν τα σχέδιά σας. Το Σαββατοκύριακο σας προβληματίζουν και πάλι τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο. Ενδεχομένως να βάλετε πλώρη για μια νέα συναισθηματική κατάσταση, καθώς τα συναισθηματικά σας δείχνουν να παίρνουν μια νέα πορεία. Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται. Αναβάλλετε και μην πάρετε τώρα αποφάσεις για ένα επαγγελματικό σας θέμα, το οποίο θα επανέλθει αργότερα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως υπάρξει ένταση για κάποια θέματα σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, παρά το γεγονός ότι είναι μια αρκετά δημιουργική περίοδος. Θυμηθείτε ότι εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου βρίσκεστε ακόμη κάτω από την επιρροή του Άρη. Το Σαββατοκύριακο εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου επηρεάζεστε από τον Ουρανό, ο οποίος σας πλημμυρίζει με επαναστατική διάθεση. Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και τις επόμενες κινήσεις σας. Σκεφτείτε πώς θα κινηθείτε μετά τις αλλαγές, τις οποίες ενδεχομένως προγραμματίζετε. Η περίοδος αυτή ίσως είναι ένα διάστημα υπεραισιοδοξίας. Αξιοποιείστε το Σαββατοκύριακο, για να προωθήσετε τα θέματά σας, αν και ειδικά το Σάββατο ίσως είστε αρκετά φορτισμένοι. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις μικροενοχλήσεις που θα σας παρουσιαστούν.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα τα οποία πρέπει τώρα να ρυθμίσετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα αλλάξετε γνώμη για θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές και με νομικές υποθέσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Οικονομικά θέματα ή σχέδια καθυστερούν και επανέρχονται μετά τις 2 Ιουλίου. Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αφού θα ανακαλύψετε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ σας. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Νοεμβρίου τα πάντα φαίνονται να μπαίνουν σε νέα πορεία. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να προκαλέσετε μόνοι σας την απώλεια της ζωντάνιας και της ζωτικότητάς σας. Γενικότερα, κάποιες σκέψεις μπορεί να σας απογοητεύσουν. Όμως έχετε τον Δία οδηγό και συμπαραστάτη, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Νοεμβρίου. Νέοι δρόμοι σάς ανοίγονται τόσο για τα οικονομικά σας θέματα όσο και για θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές και νομικές υποθέσεις.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο σας απασχολούν άμεσα κάποια οικονομικά θέματα. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπαίνουν σε νέα βάση. Εξελίξεις θα υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς σας, ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τόσο τα θέματα εργασίας όσο και τυχόν θέματα υγείας. Το Σάββατο αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Δεκεμβρίου κάτι αλλάζει στην ζωή σας και οι σχέσεις σας με τους άλλους μπαίνουν σε νέα βάση. Κάτι απρόβλεπτο εξελίσσεται, το οποίο θα ολοκληρωθεί στην διάρκεια του καλοκαιριού και αφορά είτε σε έναν νέο έρωτα είτε σε κάτι πολύ σημαντικό.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους κάτι πάρα πολύ σημαντικό συμβαίνει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που πραγματοποιείται την Δευτέρα αλλά επηρεάζει από τώρα, φέρνει ευχάριστη πορεία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή την συναισθηματική σας ζωή. Για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα κάνετε αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις, ενώ μια σχέση ή μια συνεργασία σας μπορεί τώρα να καθυστερήσει, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Ο χώρος της εργασίας σας εξακολουθεί να σας απασχολεί. Το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να είναι πιεστικό, λόγω κοινωνικών ή ακόμη και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά αποφύγετε να συζητήσετε σημαντικά επαγγελματικά θέματα. Το Σάββατο ιδιαίτερα δεν θα πρέπει να δημιουργήσετε εντάσεις στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο. Δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους αυτή είναι μια καλή περίοδος για την οικογενειακή σας ζωή, ενώ έρχεστε κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως, στον χώρο της δουλειάς σας ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί είτε κάποιες αναθεωρήσεις, κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες σημαντικές αλλαγές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές, όμως το Σάββατο ίσως παρουσιαστεί κάποια ενόχληση, κάποιο εμπόδιο για ένα ταξίδι ή για ένα νέο σας σχέδιο. Θέματα σχετικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο θα σας απασχολήσουν, όπως και θέματα της εργασίας ή της υγείας σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς, έστω και αν υπάρχουν αντίξοες καταστάσεις, υπάρχει κάτι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Μαρτίου. Οι φίλοι σάς βοηθούν σε αυτό. Η θετική αυτή όψη θα έχει διάρκεια, αλλάζοντας γενικότερα την ζωή σας. Κάποια οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αλλαγές σε υποθέσεις που έχουν σχέση με ένα παιδί ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάτι αλλάζει γενικότερα. Το Σάββατο υπάρχει μια γενικότερη ένταση, όμως μην χάνετε χρόνο με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Μαρτίου. Για σας αλλάζουν πάρα πολλά στην ζωή σας.

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ