Πετάει για Πολωνία η ελληνική αποστολή - iefimerida.gr

Πετάει για Πολωνία η ελληνική αποστολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Λιούτας από τα Τρίκαλα, η Δέσποινα Παζούλη από τη Δράμα, ο Πάρης Τζιτζιμπάσης από τη Δράμα, ο Στέφανος Τύρος από την Καλαμάτα και Μάνος Βουρλιώτης από την Αθήνα συγκροτούν την αποστολή, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 5η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας- Αστροφυσικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου φέτος, στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Η αποστολή, μετά την προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, που εδρεύει στο Βόλο, αναχωρεί μεθαύριο, Τετάρτη, για την Κρακοβία.

Την αποστολή συνοδεύουν ο καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ Γιάννης Σειραδάκης ως επικεφαλής της ομάδας, ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας Λουκάς Ζαχείλας και η Μαρία Κονταξή, ως παρατηρήτρια, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ