Ολα όσα έγιναν στο δείπνο Βενιζέλου με τους υποψηφίους της Ελιάς -Τα πηγαδάκια και η συζήτηση με τις ξανθομαλλούσες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα όσα έγιναν στο δείπνο Βενιζέλου με τους υποψηφίους της Ελιάς -Τα πηγαδάκια και η συζήτηση με τις ξανθομαλλούσες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείπνο στους 42 υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της Ελιάς στις ευρωεκλογές παρέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος το βράδυ της Πέμπτης στο Πάρκο Ελευθερίας.

Το κλίμα στο δείπνο, όπου εκτός από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές το παρών έδωσαν και οι Ανδρέας Λοβέρδος και Κώστας Σκανδαλίδης, ήταν ιδιαίτερα θετικό και ευχάριστο, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί νωρίτερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου είχε μιλήσει ο κ. Βενιζέλος και είχε απευθυνθεί στους αμφισβητίες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ευδιάθετος, συνομίλησε με όλους τους υποψήφιους, κοντοστάθηκε στο τραπέζι που είχε κατακλυστεί από τις ξανθομαλλούσες υποψήφιες της Ελιάς και στο τέλος κατέληξε στο τραπέζι όπου καθόταν ο κ. Λοβέρδος.

Ο συγγραφέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Χειμωνάς (δεξιά, πρώτος)

Η Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια ευρωβουλευτής, με τον Κώστα Σκανδαλίδη

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ